Alstahaug

Dansemusikk: Big twist spiller dansemusikk i Gammelkinon fredag kl. 22:00.

Konsert: Alstahaug skolemusikk og Tjøtta skolekorps samles på ny til spilleglede og konsert i storsalen i Kulturbadet søndag kl. 15:00. Denne gangen har de fått med seg Quintus, et ensemble bestående av seks profesjonelle musikere som reiser land og strand for å spre musikkglede på utradisjonelle måter.

Strikkekafé: Det er strikkekafé i Kulturbadet bibliotek onsdag kl. 18:00.

Pubkonsert: Steinar Raknes m/Unni Wilhelmsen spiller pubkonsert i storsalen i Kulturbadet onsdag kl. 19:00. De serverer blant annet låter fra albumet «Chasing The Real Things».

Grane

Bygdekveld: Bygdekveld på folkets hus i Svenningdal lørdag kl. 13:00. Salg av gryterett, kaffe og kaker. Tombola og loddsalg.Auksjon av brukt og bra, utdeling av trimdiplomer og underholdning.

Hattfjelldal

Strikkekafe: Hattfjelldal husflidslag arrangerer strikkekafe i stua på bo og servicesenteret mandag kl. 19.00-22.00. Det blir loddsalg og enkel servering.

Leirfjord

Foredrag: I dag, torsdag, holder Arna Meisfjord foredrag på Bergh-brygga, museet. Foredraget «Fortellinga om Høgskolen i Nesna » blir holdt i forbindelse med utstillingen «100 år med lærerutdanning».

Vefsn

Lunsjkonsert: Ungdomsskoleelevene ved kulturskolen inntar Kulturverkstedet med et variert program fredag kl. 12:00.

Allsang: Allsang, quiz, åresalg og kveldstanker ved Jon Smedseng hos Mosjøen Bedehus fredag kl. 18:00.

Standup: Truls Svendsen kommer med standupshowet «Fra Æ til Å» i Mosjøen kulturhus fredag kl. 19:00.

Eventyrlørdag: Lørdag kl. 12:00 kan barn lytte til eventyrstund i biblioteket.

Åpner Divan: Prosjektgruppa, «Integrering – vår vei» med deltakere med ulike bakgrunner, har åpning på prosjektet Divan lørdag i biblioteket kl. 13:00. De skal lage sin «hule» i biblioteket hvor de presenterer ulike språk- og kulturuttrykk, alt fra litteratur og musikk til bildekunst og mat. Utstillingen og prosjektet vil bli presentert av Boba Ponjavic. I tillegg vil hun snakke om nyttårsfeiring i Østen kontra vårjevndøgn hos oss. Det vil bli servert arabisk kaffe og noen søte småkaker.

Dans: Seniordanserne danser mandag kl. 11:00 på Kippermoen idrettssenter. Torsdag kl. 12:00 er det seniordans for nybegynnere samme sted.

Teater: LIK MEG handler om å finne seg selv, (i) hverandre. Det handler om å like og bli likt i en verden som kanskje er grenseløs. Det handler om følelser og kyss, og et virus. Forestillingen er en co-produksjon mellom Vefsn Kulturskole og Scenekunst i Nordland. Vises i kulturhuset mandag kl. 18:00.

Aktiviteter: Mosjøen bedehus har åpent hus med aktiviteter som strikking, praktisk hjelp med data, spille spill og sudoku tirsdag kl. 11:00.

Temakafe: Temakafeen er et sosialt treff for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Tirsdag kl. 18:00 på Qvales kafe er temaet «Livsmot og Hverdagsglede.» ved Kari Sjursen.

Møte: Vårlige dekorasjoner ved blomsterdekoratør Monica Lynghaug er tema for Vefsn hagelag sitt møte tirsdag kl. 19:00 på Mosjøen skole.

Vårkonsert: Mosjøen Hornmusikk spiller konsert i aulaen Mosjøen Videregående skole tirsdag kl. 18:30. Gjester er Mosjøen skolekorps og saksofonkvartetten Fem Fine Frøkner.

Språkkafé og leksehjelp: Har du lyst til å trene på å snakke norsk? Trenger du hjelp med leksene? Vefsn Røde Kors arrangerer språkkafé og leksehjelp på biblioteket på tirsdag kl. 18. Kaffepause underveis.

Onsdagstur: Brurskanken Turlag sin onsdagstur starter kl. 10:00 onsdag på Litjenget. Turmål blir bestemt der. Det blir kokt kaffe og tent bål.

Møte: Sverre Krutnes holder møte med temaet «Kan en være sint på Gud?» på Mosjøen Bedehus onsdag kl. 18:00.