Alstahaug

Konsert: Christel Alsos holder konsert i Kulturbadet fredag kl. 19:00.

Musikk: Dancehall-duoen Helgeland 8-bit Squad og Rapartisten Dekstra Large kommer tilbake til Sandnessjøen med tunge beats, et energisk sceneshow og 100 % helgelandsk patriotisme. I tillegg til en dobbeltkonsert vil det bli et DJ-sett med hele gjengen etterpå for dem som vil danse enda mer og nyte god Hiphop, Reggae og R'nB i de sene nattetimer. 20-års grense. Holdes i Gammelkinon lørdag kveld.

Barnas museum: Laging av fastelavnsris og karnevalsmasker i Stabburet søndag kl. 12:00 i Petter Dass-museet. Gå på «fjærjakt» inne i museet. I Margrethes kafé selges saltkjøtt m/ tilbehør og fastelavnsboller.

Grane

Lørdagskafe: Hattfjelldal og Grane demensforening arrangerer lørdagskafe på Coop Prix Trofors lørdag kl. 10:00.

Hattfjelldal

Strikkekafe: Hattfjelldal Husflidslag inviterer til Strikkekafe på stua på bo- og servicesenteret mandag kl. 19:00.

Herøy

Tirsdagsklubben: Tirsdag kl. 10:00 er det bingo, kaffe og kaker og sosialt samvær i storstua på Herøy omsorgssenter.

Vefsn

Russerevy: Torsdag kl. 19:00 er det ny forestilling av russerevyen «Null Stress» i Mosjøen kulturhus.

Lunsjkonsert: Elever på musikklinja på Mosjøen vgs inviterer til lunsjkonsert på Kulturverkstedet fredag kl. 12:00.

Bedehuset: Sanger og ord, åresalg og fellesskap med bevertning etter programmet. Fredag kl. 18:00 på Bedehuset. Lørdag er det fellesskap med vafler og kaffe fra kl. 11:00 samme sted.

Sjakk: Lørdag er det sjakkspilling hos Vefsn bibliotek kl. 11:30.

Seniordans: Mandag kl. 11:00 er det seniordans på Kippermoen idrettssenter.

Quiz: Gilles inviterer til ny quiz mandag kl. 20:00. Det er tillatt med inntil 8 medlemmer per lag.

Kveldstimen: Avdelingsleder Kari Sommerseth Jacobsen forteller historien om Kulturverkstedet og Vefsn-Ensemblet akkompagnerer med vakker musikk. Arrangementet er et samarbeid mellom Helgeland Museum, Vefsn-Ensemblet og Kulturverkstedet. Holdes i Kulturverkstedet tirsdag kl. 19.30.

Konsert: Ungdom på scenen arrangeres tirsdag kl. 18:00 i Mosjøen kulturhus. Mosjøen Skolekorps har fått med seg mange flinke og kreative ungdommer fra korps, kor, kulturskolen, Toppen og musikklinja, og sammen skaper de årets utgave av Ungdom på Scenen med tittel «Only in Mosjøen».

Gåtur: Oppmøte på Litjenget med avgang derfra onsdag klokka ti til Brurskanken turlag sin ukentlige tur. På grunn av ustabilt føre blir turmålet kunngjort på Facebook tirsdagen før. Alle er velkomne til bålkaffe.

Konsert: Odd Nordstoga holder konserten «Min eigen song» onsdag kl. 19:00.