Alstahaug

Livekonsert: Take That, Greatest Hits Live fra Cardiff sendes direkte med allsang på Kulturbadet Kino lørdag kl. 21:00.

Dønna

Internasjonal dag: Dønna bibliotek inviterer til internasjonal dag med foredrag, hip hop dans, språkkafe og eventyrstund lørdag fra kl. 12:00.

Grane

Granedagan: Granedagan starter med sommerfest for beboere ved sykehjemmet og omsorgsboligene tirsdag kl. 17:00. Dansebandet MIX spiller opp til dans. Samme kveld er det aktivitetskveld for barn og ungdom på bygdetunet.

Turprat: Bli med på en tur tilbake til 1800-tallets Helgeland, i bjørnejegeren Ole Elias Thomassen sine fotspor. Magne Olav Aa. Breivik leser fra «Stien til Maajeh-Tjokka», Arvid Svelis bok basert Ol-Tomsås liv. Odd Walter Bakksjø legger fram nye fakta om jegeren, stanser opp ved myter og legender, og risser opp et dramatisk livsløp basert på gamle og nye kilder. Foregår på Folkets hus i Svenningdal onsdag kl. 18:00.

Revy: Granerevyen har premiere på forestillingen «Uten sensur» på Grane samfunnshus onsdag kl. 19:00.

Herøy

Sommergudstjeneste: I anledning Eldres dag arrangeres det sommergudstjeneste torsdag 6.juni kl.12:00 i Herøy kirke. «Kor uten grenser» fra Mosjøen deltar under sin dirigent Martha Eleen Mikalsen.

Seniordans: Herøy seniordans treffes hver tirsdag fra kl. 18.00 – 20.00 på Fellesstua i Karolinerveien.

Leirfjord

Sommerkafè med loppemarked: Åpent hver torsdag i juni, juli og august fra kl. 1700 til kl. 2000. Mange fine lopper. Salg av kaffe og gode kaker. Vi tar gjerne i mot nye lopper. Ungdomshuset i Levang.

Vefsn

Torsdagstreff: Velkommen til Torsdagstreff med Ruth og Ole Johnny Larring. Det blir musikk og sang, andakt og ord om IBRA sitt arbeid. Hos Betel i dag torsdag kl. 11:00.

Divan: Tema for denne kulturhistoriske sofasamtalen er «Den episke kommunikasjonen», og her handler det om kommunikasjon i alle former, fra musikk og dans til lyrikk og historiefortelling i kulturer fra hele verden. På biblioteket i dag torsdag kl. 18:00.

Lørdagsåpent: Godt fellesskap med kaffe og vafler lørdag fra kl. 11:00 på Bedehuset.

Åpent hus: Godt fellesskap med aktiviteter, datahjelp, samtaler og kaffe på Bedehuset tirsdag kl. 11:00.

Onsdagstur: Brurskanken turlag inviterer til tur med sommeravslutning onsdag kl. 12:00. Da er det oppmøte ved Stavassgården. Herfra skal turgåerne gå videre inn til Stavvatnet og ha pause med grilling. Det er mulighet for å overnatte til torsdag i sovepose for de som ønsker det.