Alstahaug

Bokprat: Odd Karsten Tveit kommer til Kulturbadets bibliotek for å snakke om boka «Gudfaren», som er biografien om Trygve Lie, hans politiske liv i Norge og FN, og debatten som fulgte utgivelsen av boka. Bokpraten starter i kveld torsdag kl. 19:00.

Åpent hus på Håpengården: Lørdag kl. 11.00 har stiftelsen Håpengården åpent hus. – Vi ønsker å takke alle givere og brukere i 2018. Som en takk til alle dere, serverer vi kaffe og vafler denne lørdagen. Alle andre er også hjertelig velkommen, melder stiftelsen.

Høytlesing: Kulturbadet bibliotek og Sandnessjøen sanitetsforening inviterer til høytlesingsstund for barn lørdag kl. 12.00.

Strikkekafe: Det er strikkekafe i Kulturbadet onsdag kl. 17.00.

Grane

Kafe på ungdomshuset: Grane ungdomslag arrangerer lørdagskafe på Grane ungdomshus kl. 10.00 lørdag.

Kafe på Coop: 7. klasse ønsker velkommen til lørdagskafé kl. 10.00 på Coop. Inntekten går til klassetur i 10. klasse. Det blir salg av kaffe, saft, kaker og vaffel.

Herøy

Tirsdagsklubben: Det blir bingo og sosialt samvær med kaffe og kaker på storstua på Herøy omsorgssenter tirsdag kl. 10.00.

Vefsn

Lunsjkonserten: Trio Stisica tar en opptakt til neste ukes festival, Lytt på nytt på denne ukas lunsjkonsert på Kulturverkstedet fredag kl. 12.00. Trioen består av Stine Nermo – horn, Siril Aufles – piano og Carl Ninian Wika – fiolin. Med base i Bergen, Oslo og Trondheim, møtes de til øvelse i Mosjøen før de i neste uke har en turné som innbefatter konsert under Lytt på nytt. Men først skal de spille lunsjkonsert på Kulturverkstedet hvor de byr på smakebiter fra sitt rikholdige repertoar.

Bedehuset: Det er åpent på Bedehuset i Mosjøen lørdag kl. 11.00-13.00. Klokka 13.00 er det møte med Karstein Evensen.

Eventyrlørdag: Tradisjonen tro er det lesestund for de små på biblioteket i Mosjøen kl. 12.00 lørdag.

Prerelease Team Up: Mosjøen spillforening inviterer til en liten turnering lørdag. 10.00.

Dans: Seniordansen har danseøkter mandag fra kl. 11:00 hos Kippermoen idrettssenter.

Språkkafe og leksehjelp: I samarbeid med Vefsn bibliotek arrangerer Vefsn Røde Kors språkkafe og leksehjelp på biblioteket tirsdag kl. 18:00.

Temakafe: Kreftforeningen inviterer til temakafe for kreftpasienter og pårørende tirsdag kl. 18:00 hos Qvales kafe. Tema denne gang er smaksendringer og munntørrhet etter kreftbehandling. Klinisk ernæringsfysiolog gir matråd.

Onsdagstur: Brurskanken turlag inviterer til gåtur til Kjærstadmarka med oppmøte ved Kjærstad klubbhus onsdag kl. 10:00. De koker kaffe ved bålet til deltakerne.

Vil du ha med noe i det skjer neste uke? Legg det inn her, så blir det med i torsdagsavisen på papir og i en slik nettsak.