Kommunestyrene har forstått at vindkraft er en bløff!

Av
DEL

LeserbrevI kommuner der vindkraft er bygd ut/påbegynt er nå hele 60% av lokalpolitikerene MOT og kun 20% FOR! Dvs at med dagens kunnskap ville ikke vindkraftverkene blitt bygd ut.

Det er alvorlig å påstå at lokale folkevalgte har endret syn mht utbygging av vindkraft, når sannheten er at de dengang bevisst fikk feil og mangelfull informasjon som grunnlag for beslutningen.

Dette faktum gjelder absolutt også Øyfjellet vindkraftverk da et enstemmig Vefsn kommunestyre behandlet saken i 2014!

I Vefsn ble det også framstilt som at befolkning, reindrift og kommunestyret i 2014 måtte velge mellom Mosjøen (Reinfjellet) og Øyfjellet vindkraftverk. OED drøftet sågar disse to kraftverkene sammen i ankebehandlingen i 2016!

Denne strategien fra myndighetene må i ettertid betegnes som ytterst tvilsom forvaltning, lovligheten og gyldigheten av vedtaket burde vært etterprøvd.

Jeg har står STOR respekt for lokalpolitikere som er ærlig og langt mindre respekt for de som eventuellt (?) ikke evner/våger å nyttegjøre seg ny kunnskap og erfaring.

Carola Karl Vefsn Venstre, som sto fram på NRK er uredd og ærlig. Vefsn kommunestyre ble fattigere uten hennes klare stemme bla for miljø og samers rettigheter.Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags