Gå til sidens hovedinnhold

Kommentar til kommentarfelt

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Angående kommentarene i Nord-Norsk debatt, i Avisa Nordland og i Helgelendingen til innlegget: «Hovedsykehuset for Helgeland må bygges på Tovåsen i Leirfjord kommune».

Kommentarer gitt av naboer i Rana; av Per Waage, Ståle Paulsen, Jan- Erik Graven og Solfrid Vesterli.

Det tilhører god helse for nordmenn, spesialt for helgelendinger, å få plante sitt ego og utgi sterke meninger i en debatt man hverken har legning for eller peiling på.

At man i «innskutte bisetninger» forsøker å karikere, snakke ned og beskrive en annen person enn vedkommende som undertegner innlegget, synes å være grep som enkelte mestrer veldig bra.

Bak deres ordlegninger i kommentarfeltet, uten kunnskap og uten interesse for fakta-forståelse, bør man se til deres kognitive balanse og tenkning. Er det et savn av grunnelement for «sunt bonde-vett» hos dem?

Burde naboene ha vært igjennom en testing av bondevett, før de fikk anledning til å legge ut sterke meninger om avvikende og «sann løgn» i omgang med talldata?

Ønsker naboene i Rana det beste for god helse.

Harald Nyberg