Gå til sidens hovedinnhold

Klare for «We love the 60's» i Gilles Garden: – Låtene lever i beste velgående og yngre generasjoner synes å like dem også

– Vi fyller Gilles Garden med prosjektet «We Love The 60’s» med 26 topphits fra denne viktige 10-årsperioden i musikkhistorien. Det blir norske, engelske og amerikanske låter, udødelige låter vår generasjon som var unge den gang aldri, aldri glemmer, sier Arvid Martinsen i en pressemelding fra Festspillene Helgeland.

– Låtene lever i beste velgående og yngre generasjoner synes å like dem de også, legger han til.

Under Festspillene Helgeland onsdag 7. juli klokken 21.00 inviterer Gilles ShowBand til en skikkelig 60-tallsfest for tredje året på rad.

«Lengter du etter gode, gamle dager da The Beatles var på topp? Da Scott McKenzie tok deg med til «San Francisco», The Rolling Stones bød på «Satisfaction» og The Turtles var «Happy together»? Da Engelbert Humperdinck ba deg «Please release me», Hep Stars kjørte «Cadillac» og The Kinks tok deg med inn i «Waterloo Sunset»? Da er Gilles Garden stedet å være», heter det i pressemeldinga.

Det hele ledes av Martinsen som spiller akustisk gitar og er i tillegg musikalsk leder og konferansier. Han har med seg en band bestående av rutinerte og dyktige musikere:

  • Morten Mortensen – fløyte, sang og perkusjon
  • Christin Eriksen – keyboards og koring
  • Henrik Skog – gitarer
  • Odd Arne Eiterjord – elbass
  • Roger Svartvatn – trommer

I tillegg har han med seg et kremlag av dyktige vokalister:

Maja Neeraas, Jan Arild Sørnes, Frank Johansen, Bertil Bertelsen, Berit Emma Forsmo, Ellen Steffenrem, Øyvind Ottesen, Anna Fauske, Lotte Lise Leknes og Kenneth Søttar.

Som en bonus er også Trine Lillebjerka med som gjestesolist på trompet

– De 10 vokalistene og de seks bandmedlemmene er godt kjent på konsertstedene på Helgeland. Det er en stor glede å kunne samle dem på denne festivalen. Alle sammen, på samme konsert og med Gilles ShowBand, avslutter Martinsen.

Les også

Siril utfordrer vefsningene: – Jeg håper veldig at folk tør å gå på noe man ikke vet om man liker

Les også

Raymond fra Mosjøen skal åpne årets festspill: – Det er en sann glede

Les også

Daniel skal innvie Mosjøens første av denne typen: – Det er en stor ære og glede

Les også

Stig-Ove utforsker det forgjengelige og forfallets estetikk: – Hver slutt har en ny start

Kommentarer til denne saken