Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte av veien mellom Trofors og Hattfjelldal: – Vedkommende har vært heldig

Da Silje Eirin Aufles kom kjørende på fylkesveg 73 mellom Trofors og Hattfjelldal på mandag, oppdaget hun plutselig en bil som sto fast i snømassene ved siden av vegen ves Sæteråsen. Hun stoppet opp for å sjekke om det var noen som eventuelt trengte hjelp, men fant ingen på stedet. Det var heller ingenting som tydet på at det hadde oppstått personskader, men Aufles tror vedkommende har hatt flaks som kom så tilsynelatende godt fra uhellet.

– Slik bilen sto plassert har det nok vært store krefter i sving. I tillegg er det en stor bekk rett før der uhellet skjedde, så vedkommende har vært heldig at det ser ut til å ha gått så bra, sier Aufles som legger til at bilen ikke sperrer veibanen på noen som helst måte.

– Hvordan er forholdene på veien?

– Det begynner å oversvømmes flere steder, men akkurat der uhellet skjedde var det ikke vann på vegen. Så hva som har skjedd vet jeg ikke, sier Aufles som enda ikke hadde rukket å kontakte de rette instansene da Helgelendingen tok kontakt.

Verken Statens vegvesen eller politiet har fått noen informasjon om uhellet.

– Det er ingen krav om å melde inn uhell så fremst det ikke har oppstått personskade, men vi setter jo stor pris på om de involverte gjør det likevel slik at man slipper bekymrede telefoner og henvendelser i etterkant, opplyser operasjonssentralen ved politiet i Nordland.

Kommentarer til denne saken