Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisråner Torodd gikk ned over 30 kilo: – Ingen tror meg, men det fungerer

– Mange lurer på hva som har skjedd, humrer kjendisråneren.

For abonnenter

Og det har skjedd mye med Torodd Overåsberget – kjent fra Tv2-serien «Wunderland – de siste månedene.

Nå letter han endelig på sløret overfor Glåmdalen, etter at han først «dro ut splinten på granaten» på Facebook. 26-åringen, som blir 27 i juni, er blitt en helt ny mann.

Torodd har fått både «ny» kropp og bil, begge av mini-typen. Og jammen er ikke også den velkjente Dodgen blitt rød!

– Ja, jeg har vært flink

– Hva skjer?

– Jeg har fått mange spørsmål om jeg er slankeoperert, gliser Torodd på velkjent vis.

– Akkurat det kan jeg avkrefte, jeg har rett og slett lagt om livsstilen. Nå har jeg tatt av rundt 30 kilo siden midten av januar.

– Oj, det er veldig imponerende, du er vel stolt av deg selv?

– Ja, det har gått unna. Nå er det ikke så lett å skryte av seg selv, men det er bare å innse at jeg har vært veldig flink, sier kjendisråneren på Svullrya beskjedent.

– Og nå er du blitt helsefreak?

– Absolutt ikke. Mange har spurt meg hva som er hemmeligheten, men jeg har ingen fasit.

– Jeg har bare gjort ting som funker for meg. Samtidig er jeg den samme romslige go'gutten, bare i en litt mindre utgave og som ikke rølper og herjer like mye som før, sier Torodd, som føler at han på mange måter har fått et nytt liv.

Les også

Forskere avkrefter slankemyte: – De som tenker det må tenke om igjen

Livet ble et ork

Selv om 26-åringen alltid har vært stor, forteller han åpent at livet begynte å bli et ork. Han droppet å knyte skolissene siden det var vanskelig å sette seg ned på huk, og måtte rett til sengs og slappe av et par timer etter jobb.

– Egentlig gikk det litt av seg selv i begynnelsen. På grunn av koronaen er det blitt mindre drikking, og så begynte flere kunder ved Europris på Kirkenær å spørre om jeg hadde gått ned i vekt.

– Da ble jeg litt mer bevisst selv, og i januar kjøpte jeg meg ei badevekt. Samtidig bestemte jeg meg for å gjøre noe.

– Hvor mye har du egentlig gått ned?

– Nå veier jeg 108 kilo, i januar viste vekta 137 kilo. Jeg er ikke sikker på hvor mye jeg veide på det meste, det har kommet 143 kilo og så «error».

– Dermed har jeg nådd målet med god margin, som var 115 kilo. Jeg har ikke lyst til å være liten, men drømmen var å handle klær i en vanlig klesbutikk, forteller Torodd, som har gått fra fem ganger XL til XL i T-skjortestørrelse.

Les også

Slik trener du deg 10 år yngre på åtte uker: – Det er veldig enkelt

– Jeg eter hele tida

– Hva er hemmeligheten din bak å gå ned så mye?

– I hovedsak kostholdet. Jeg er altfor glad i mat, men med lavkarbo-diett eter jeg jo hele tida, avslører kjendisråneren.

– Jeg dropper poteter, pasta, ris og brød, men spiser flere kilo kjøtt i uka. Ingen tror meg, men det fungerer og jeg klager ikke siden jeg er glad i kjøtt.

– I tillegg styrer jeg unna sukker og godteri, samt går lange turer og er mer aktiv for helsas skyld. Tidligere var det et ork å gå til postkassa, nå går jeg turer på over ei mil og får mer ut av dagene, sier Torodd.

Han setter pris på alle oppmuntrende kommentarer og støtten underveis. Venninnen Emilie Moseby får en spesiell takk, hun har vært gå-kamerat og bidratt med mattips.

Mini alle steder

– Utfordringen er vel ofte å holde på vekta?

– Ja, det er egentlig nå kampen begynner.

– Jeg skal heretter være litt fornuftig når jeg drikker. Nå blir det Hansa lite og sukkerfritt blandevann, da er mye gjort, sier en målbevisst 26-åring.

– Men hva har skjedd med bilene dine?

– Ja, jeg har skaffet meg en Mini. Nå er det mini alle steder, og det kan være en motivasjon for å holde seg ned i vekt, ler Torodd Overåsberget.

Han har også malt den velkjente Dodgen rød for å markere at det er en ny Torodd i byen. Én ting endrer han derimot ikke:

– Tatoveringa «4xl» på magan forblir som et minne, så får vi se om kanskje «xl» blir det nye!

Kommentarer til denne saken