Alstahaug

Juletrefest: Det blir tradisjonell juletrefest på samfunnshuset på Søvik kl. 15.00 fredag. Alstahaug skolekorps spiller.

Bigfoot: Arnt Fredrik Bigfoot Hanssen spiller opp til dans på Søvik samfunnshus kl. 21.00 fredag.

Grane

Juletrefest: Kl. 15.00 lørdag er det juletrefest på Folkets Hus i Svenningdal.

Julefest: Gruppa Dåkkers spiller til dans på Folkets Hus i Svenningdal lørdag. Arrangør er Svenningdal Gammeldansklubb.

Leirfjord

Juletrefest: UL Nybrot arrangerer juletrefest for store og små på Nybrotsheimen. Det blir julemusikk, gang rundt juletre, loddsalg og selvfølgelig kommer nissen. Ta med matfat.

Nyttårsgudstjeneste: Onsdag, 1. nyttårsdag er det nyttårsgudstjeneste på sykehjemmet kl. 11.

Vefsn

Juletrefest: Fredag 3. juledag kl. 15.00 er det juletrefest for hele familien i aulaen på Mosjøen videregående skole, avd. sentrum. Det blir piano, sang og dans samt salg av kaffe og kaker. Det blir loddsalg og så kommer nissen.

Gammeldansens venner: Fredag 3. juledag kl. 20:00 holder gammeldansens venner sin tradisjonelle julefest på Remmahuset. Her spiller Vefsndåsan opp til dans. Ta med kopp og matfat.

Gilles: Fredag 3. juledag er det klart for den tradisjonelle julejammen på Gilles.

Tippen intim: Melody Market spiller på Tippen intim fredag og lørdag.

Julefest på Remma: Lørdag 4. juledag er det julefest på Remma bygdehus. Big Twist spiller. Det er salg av enkel mat og alkoholfri drikke.

Ravnamoen: Lørdag, 4. juledag er det klart for romjulsfest på Ravnamoen. No Sixpack spiller opp til dans og lover gode dansetakter.

Juletrefest: Sjøgata Vel og Kulturverkstedet arrangerer juletrefest på Kulturverkstedet lørdag 4. juledag fra kl. 16:00. Gang rundt juletre, besøk av nissen og kafe.

Juletrefest: I Herringen blir det juletrefest på Herringen bygdehus lørdag fra kl. 14:00.

Poparkivet: Lørdag 4. juledag spiller Poparkivet på Gilles.

Felles fyrverkeri: Også i år blir det felles fyrverkeri for alle innbyggerne i Vefsn og omegn. Nytt av året er at fyrverkeriet blir flytter halvveis ut til Marsøra (samme sted som fyrverkeriet til julebyen Mosjøen). Fyrverkeriet starter kl. 18.00.

Musikkquiz: På årets nest siste dag, 30. desember arrangeres årets siste musikkquiz på Gilles! Her blir det quiz i god gammel popquizstil, med musikk fra 1960 og fram til i dag! Og quizen er helt fri for julemusikk!