Oppdatert klokka 15.10:

Operasjonsleder Mads Bernhoft hos Politiet i Nordland forteller at det fortsatt er ulmebrann på stedet, og at etterslukkingen fortsatt foregår.

– De anslår etterslukkingen vil ta et par timer til, men det kan bli utvidet. Derfor er det også fortsatt ett felt som er sperret på E6. Vi driver manuell dirigering, men jeg har ikke fått meldinger om store problemer med trafikken, sier Bernhoft.

Han forteller at det er store skader etter brannen.

– Nå må vi få ned temperaturen, og når det kjøles og blir kaldt nok vil det være naturlig å gå inn og foreta teknisk og taktisk etterforsking. De som var på stedet da det begynte å brenne er også avhørt av politiet, sier operasjonslederen.

E6 ble stengt i begge retninger etter at det brøt ut brann i et industribygg på Fellingfors mandag. Det opplyste politiet til Helgelendingen rett etter klokka 11.30. Da var det manuell dirigering forbi brannstedet.

Politiet i Nordland meldte rett etter klokka 11.00 at et industribygg i Grane var i full fyr, og at nødetatene var på vei til stedet.

Mari Lillestø ved Politiet i Nordlands operasjonssentral opplyste rett før klokka 11.30 at Grane Treindustris bygg var totalt overtent.

Lillestø sier det var to personer på jobb da det begynte å brenne. Begge kom seg ut av bygningen uten skader.

Også mannskaper fra brannvesenet Vefsn er på stedet for å bidra til slokking av storbrannen.