Kvelden var ennå ung da en politipatrulje så seg nødt til å bortvise en mann i 30-årene fra Sandnessjøen sentrum natt til søndag. På grunn av ordensforstyrrelse fikk han heller ikke lov til å komme tilbake før tidligst klokka 08.00 dagen etter.

Akkurat den praksisen var han derimot ikke alene om å oppleve, og litt senere skjedde det samme med en mann i 20-årene i Mosjøen. Vedkommende var så beruset at ordensmakten ikke ønsket å ha han i sentrum lenger, og også der gjaldt forbudet om å returnere fram til morgenen etter.

Slik fortsatte det utover natta, og i tur og orden ble en mann i 40-årene på Fauske bortvist på grunn av beruselse, to menn i 20-årene fra Bodø bortvist på grunn av drikking på offentlig sted og en mann i 20-årene fra Bodø bortvist på grunn av beruselse. I fylkeshovedstaden barket to menn i 20-årene også sammen i en slåsskamp i sentrum, og de ble som så mange andre bedt om å holde seg hjemme de neste timene. Her venter i tillegg en anmeldelse for ordensforstyrrelse på begge to.

Helt mot slutten av den for noen litt for lange festkvelden i politidistriktet, ble nok en gang en mann i 20-årene stoppet av politiet i Bodø. Vedkommende var både beruset og forstyrrende for omgivelsene rundt, men i dette tilfellet var drukkenskapsarresten og ikke sin egen seng løsningen fra patruljen på stedet.