Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor er det ingen politikere som lover turnhall?

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Når vi vet at turnsporten i Vefsn er den idretten som vokser mest, og vi samtidig vet at turn er et ideelt treningsgrunnlag for alle andre idretter, og vi samtidig vet at turnidretten sliter med å ha nok plass til både utstyr og aktiviteter. Hvorfor er det da ingen som snakker om å bygge turnhall?
MIL turn sørger selv for å hamre inn budskapet. På hvert arrangement ber de publikum om å se for seg svømmere som må fylle bassenget før trening eller fotballspillere som må rulle ut gresset før kamp. Slik er vilkårene for turnsporten i Vefsn, den raskest voksende idretten med engasjerte trenere og barn på venteliste.
Etter dette valget må Vefsn kommune jobbe aktivt for å få bygget en basishall slik turnsporten etterspør. På den måten tar vi vare på engasjementet og folkehelsen, skaper bolyst og trivsel, og kanskje enda større muligheter til å skape kommende idrettsstjerner innen alle idretter.
Får jeg en plass i kommunestyret blir dette en av hjertesakene mine, sammen med Mosjøen som filmby og studiesenter. Stem Venstre eller gi meg en slengerstemme om du er enig.

Kommentarer til denne saken