Gå til sidens hovedinnhold

Baller, brennevin og depresjoner

Artikkelen er over 5 år gammel

Stand-up komiker Erlend Osnes kommer til Mosjøen med forestillingen «Av familiære årsaker».

Det er Lyngengården Hotell Skaret som får besøk av den populære komikeren fra Bodø.

– Selv har jeg vært begeistret for humoren hans siden han begynte som sommervikar på P3 sammen med Henning Raae. En av de ansatte her på hotellet, som kjenner Osnes og samboeren hans personlig, foreslo å få Osnes og showet han hit. Det syntes jeg var et kjempegodt forslag og 17 mars er Osnes på plass her hos oss, forteller Pål Leknes Hanssen, daglig leder ved Hotell Skaret.

Gleder seg

Leknes Hanssen sier han gleder seg stort til besøket.

– Jeg har sett noen kutt fra showet og det jeg har sett så langt har vært helt fantastisk.

Billettene til forestillingen har gått som varmt hvetebrød.

Utsolgt

– Etter jeg la ut nyheten om at Osnes kommer til Mosjøen på nett har bestillingene strømmet på. Nå er det ikke en eneste billett igjen, men vi har opsjon på en forestilling til. Hvis interessen viser seg å være stor nok kan det altså bli en ekstraforestilling i Mosjøen.

– Har dere tenkt å satse mer på arrangementer ved hotellet?

– Vi er først og fremst et hotell, men vil gjerne prøve andre ting også. Ting som gjerne lar seg kombinere med hotelldriften. Derfor jobber vi med flere forskjellige opplegg og prosjekter. Blant annet har jeg vært i kontakt med lokale musikere med tanke på å få til underholdning for voksne folk. Vi skal ikke være en konsertscene, men lokalene våre er store og gode nok til å kjøre en del mindre show, mener Leknes Hanssen.

Kommentarer til denne saken