Frelsesarmeen har tilbudt «suppe, såpe og frelse» i Norge siden 1888. Mosjøen har også sitt eget korps, og jobben de gjør blir lagt merke til.

– Grunnen til at vi gir til Frelsesarmeen er at de gjør en fantastisk jobb i lokalsamfunnet, og de hjelper dem som har det vanskeligst i kommunen, sier Sverre Storvik i Bilfokus.

Han synes det er litt stas å få støtte en organisasjon som hjelper folk til jul og hele året gjennom.

– Frelsesarmeen har stor tillit hos oss, og hos folk flest, sier Storvik.

Pengene som samles inn til Frelsesarmeen kommer godt med.

– Det betyr veldig mye, og vi er veldig takknemlige. Uten dere hadde vi hatt lite å stille opp med, sier Magne Gulbrandsen i Frelsesarmeen.

Til vanlig hjelper Frelsesarmeen de som trenger det med mat og klær. 80 prosent av Frelsesarmeens steder i Norge melder om nye ansikter som ber om hjelp. De som allerede hadde det tøft, har fått det enda tøffere i år, og slik er det også i Mosjøen.

– Jeg tror det er en bøyg for folk å be om hjelp, men jeg tror det blir enda flere som kommer hit i år, sier Gulbrandsen.

For jula er ei spesiell tid for alle, og da er det godt å ha Frelsesarmeen som tar seg av dem som sliter i høytida.

Frelsesarmeen i Mosjøen har foreløpig laget til 25 pakker som de skal dele ut.

– Det er ei eske med mat og litt snacks, sier Magne Gulbrandsen.

Det er en gjerning som Bilfokus Mosjøen setter pris på.

– Det er en fantastisk gest, sier Sverre Storvik.

Tenn et lys 2020

Tenn et lys er Helgelendingens innsamlingsaksjon til alle frivillige som bidrar til å gjøre vår landsdel til et godt sted å bo.

I advent gir vi bort markedsføringsplass til en verdi av kroner 300.000 kroner, og oppfordrer regionens næringsliv til å gi det samme til gode lokale formål.