På vei hjem fra sydenferie. Måtte nødlande i Beograd

Et fly fra Thomas Cook Airlines måtte nødlande i Beograd etter at det ble oppdaget en oljelekkasje i en motor. Flyet var på tur fra Hellas til Norge. Ombord var Trine Albrigtsen og Jon Ove Ottesen fra Herøy. - Landingen foregikk uten dramatikk, men det var fullt oppbud av både brann, amulanse og politi, forteller Albrigtsen.

Et fly fra Thomas Cook Airlines måtte nødlande i Beograd etter at det ble oppdaget en oljelekkasje i en motor. Flyet var på tur fra Hellas til Norge. Ombord var Trine Albrigtsen og Jon Ove Ottesen fra Herøy. - Landingen foregikk uten dramatikk, men det var fullt oppbud av både brann, amulanse og politi, forteller Albrigtsen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Trine Albrigtsen og mannen Jon Ove Ottesen fra Herøy har vært på en 14 dagers ferietur på øya Skiathos i Hellas, og satte seg tirsdag på flyet for å reise hjem til Helgeland.

Flyet som var chartret av Ving, eies av Thomas Cook Airlines, måtte etter cirka to timer i lufta foreta en nødlanding i Beograd i Serbia. Dette melder Albrigtsen selv på sin facebookside.

– En aldri så liten nødlanding. Udramatisk, men kjedelig å bli forsinket, skriver hun der.

Ekteparet var på tur hjem til Norge, og til Herøy, da hjemturen fikk en forsinkelse på flere timer. I en tekstmelding forklarer Albrigtsen om at passasjerene fikk melding om en oljelekkasje i en motor.

– Det var fullt oppbud av brannmannskaper, politi og ambulanse, men landinga gikk helt fint. Nå sitter vi i et trangt avgangsrom på flyplassen og avventer videre info, sa hun ved 16-tiden tirsdag.

Like før klokken 18 hadde passasjerene fått melding om at de straks kunne sette turen mot Norge.

– Vi er fremdeles i Serbia, men flyet skal være reparert (pakning skiftet), og vi får gå om bord snart.

Artikkeltags