(Nordlys)

Den 33 år gamle Tromsø-kvinnen Helle Feldt Kræmer-Andressen, som giftet seg med TILs team manager Lars Petter Kræmer-Andressen 25. mai, fikk diagnosen uhelbredelig beinmargskreft i mars.

10. mai i år fortalte det unge paret historien sin i Nordlys, etter at de kort tid før hadde fått den uvirkelige diagnosen.

Tirsdag kveld gikk hun bort etter å ha startet forberedende kreftbehandling dagen før.

– Det er med stor sorg at vår kjære Helle ble brått og brutalt revet vekk fra oss i går kveld. Hun ble akutt syk etter en behandling.

– Vi var klare til å bekjempe kreften sammen i mange år fremover, men dessverre ble det ikke slik. Vi er uansett utrolig takknemlig for den tiden vi fikk med henne, skriver Lars Petter Kræmer-Andressen i en melding til Nordlys.


– En klubb i sorg

Den tunge beskjeden har også blitt mottatt på Lars Petters arbeidsplass på Alfheim stadion.

– Vi er en klubb i sorg nå. Helle og Lars Petter har vært tett på klubben i utrolig mange år, og Helle betydde mye for oss, sier daglig leder Øyvind Alapnes.

A-lagets spillergruppe fikk budskapet overbragt i garderoben på Alfheim tidlig onsdag formiddag, rett før de skulle sette seg på bussen til onsdagens cupkamp borte mot Skjervøy.

– Det er en sterkt preget spillergruppe som nå reiser opp til Skjervøy for å spille cupkamp i kveld. Vi kommer til å spille med sørgebind, og det flagges på halv stang på Alfheim i dag, sier Alapnes.

Helle Feldt Kræmer-Andressen jobbet som tannlege i Tromsø, og var tidligere idrettsutøver med toppseriekamper for Fløya. Hun etterlater seg ektemann Lars Petter og sønnene Kasper (3) og Aksel (1).

Familien har gitt sitt samtykke til at Nordlys omtaler bortgangen.

Les også

Ordet «uhelbredelig» snudde livet opp ned for Helle (33) og Lars Petter (35): – På et tidspunkt skal Kasper og Aksel kanskje gjennom det traumet at jeg ikke er der lenger