Helgelendingen lanserer Direktesport-app for smart-TV - få lokalsporten rett på TV-skjermen

IDRETT: Mye fotball på tv, men også andre idretter.

IDRETT: Mye fotball på tv, men også andre idretter.

Av

Amedia-avisenes sportsportal Direktesport lanserer en egen app for smart-TV.

DEL

Det betyr at alle som abonnerer nå vil få tilgang til direktesendt sport rett inn på tv-skjermen.

Det er gjennom Direktesport at Helgelendingens abonnenter får tilgang på alt fra kamper til aldersbestemte klubb- og landskamper. Tidligere har denne strømmetjenesten stort sett vært lagt opp til at folk skal se sport på mobilen eller datamaskinen. Nå har det blitt lansert en helt ny app, som skal gjøre det lettere å se alt, enten det er direkte eller i opptak, på fjernsynet. Appen kan lastes ned i Apple TV og nyere Samsung.

Med Direktesport-appen får du tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet, og du kan både se sendingene direkte og i opptak.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

I tilbudet ligger blant annet treningskamper med lagene i i Eliteserien.

Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien, PostNord og en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup.

Direktesport har også kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke andre sendinger så som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra Bordtennis til Boksing. Mange av Amedias lokalaviser tilbyr omfattende dekning av det som skjer innen lokal og aldersbestemt idrett.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags