Gå til sidens hovedinnhold

Helgeland Kraft vant anbud for levering av strøm til Rana kommune

Artikkelen er over 1 år gammel
(Rana Blad)

Helgeland Kraft Strøm AS vant anbudet for levering av strøm til Rana kommune sine anlegg for de neste to årene med opsjon på ytterlige to år. Det skriver Helgeland Kraft i en pressemelding.

– Vi er meget godt fornøyd med å ha Rana kommune videre som kunde de neste årene, sier konserndirektør Strøm Arild Markussen.

Rana kommune er av de offentlige aktørene med størst forbruk av strøm på Helgeland med et årlig forbruk på ca. 25 GWh.

– Dette viser at vi er konkurransedyktig på pris og tjenester og vi kan derfor fortsette å levere strøm til våre eierkommuner på Helgeland. Det er hard konkurranse blant leverandørene i slike anbudsprosesser og det er viktig for oss at vi klarer å være i front, sier leder for bedriftssalg Lars Andreas Østvik.

Rana kommune melder at de tidligere har hatt et godt samarbeid med Helgeland Kraft og ser fram til nye år i et marked som er utfordrende og spennende.

– Det er viktig for oss å få riktig pris for grønn, fornybar energi og samtidig sørge for klimavennlig, bærekraftig energiforbruk i våre kommunale bygg og anlegg., sier Steinar Henriksen, avdelingssjef Byggdrift i Rana kommune.

Kommentarer til denne saken