Gå til sidens hovedinnhold

Har ikke mottatt tips eller funnet bilen etter at 11-åring angivelig skal ha blitt forsøkt lokket inn i bil i Mosjøen

– Det har vært opplevelser ungene har reagert på, men det kan være ulike grunner til at de har tatt kontakt. Det trenger ikke være snakk om straffbare forhold, og kan ha en helt annen forklaring, sier Lisbeth Aarvik, stasjonssjef på Mosjøen politistasjon.

Lørdag skal en gutt på 11 år har reagert da en mann og en kvinne stoppet i en liten sort bil og tok kontakt i området Trudvang/Olderskog. Gutten opplevde det som om paret forsøkte å lokke han inn i bilen. Han ble redd og løp i full fart hjem til kompisen, og guttens foreldre kontaktet deretter politiet.

Politiet har ikke fått noen ny informasjon i saken, og de har ikke lyktes med å spore opp bilen, som de skal ha en god beskrivelse av. Aarvik forteller at de fortsatt ønsker tips dersom noen har sett noe. I etterkant av hendelsen fikk politiet også tips om en annen hendelse i det samme område tidligere den uka.

– Vi er avhengig av tips for å komme noen vei, for vi trenger mer informasjon for å eventuelt identifisere dem. Dersom noen opplever noe lignende, ønsker vi at de tar kontakt med oss. Det er kun de to tilfellene vi kjenner til sier, Aarvik.

Hun oppfordrer også de to i bilen om å ta kontakt med politiet.

– Det er ingenting i veien for at de kan ta kontakt med oss på eget initiativ, så vi får pratet med dem. Vi ønsker som sagt å komme i kontakt med dem for å sjekke ut hva dette er for noe, sier Aarvik.

Les også

11-åring skal ha blitt forsøkt lokket inn i bil i Mosjøen: – Vi vet foreløpig ikke hva intensjonen til vedkommende er

Kommentarer til denne saken