Gå til sidens hovedinnhold

Hanne Frøyshov blir ny medisinsk direktør: – Jeg brenner for systematisk kvalitetsarbeid

Hun var en av fem søkere til stillingen.

(iSandnessjøen)

Hanne Frøyshov blir ny medisinsk direktør i Helgelandssykehuset. Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder ved UNN Harstad medisinsk avdeling, og hun er overlege i indremedisin og geriatri. Hanne Frøyshov tiltrer 15. september.

– Først og fremst gleder jeg meg til å bli kjent med sykehuset og de som jobber der og få lov til å være med på utviklingen av det nye HSYK. Jeg ydmyk og har stor respekt for det ansvaret og de store oppgavene som ligger i denne stillingen. Jeg håper at jeg kan gjøre nytte for meg og sammen med de andre ansatte på HSYK kan se framover og få løst oppdraget på en god måte, sier Hanne Frøyshov i ei pressemelding.

Hulda Gunnlaugsdottir er fornøyd med ansettelsen.

– Jeg vi ønske den nye medisinsk direktøren Hanne Frøyshov hjertelig velkommen til Helgelandssykehuset. Hanne har meget god kompetanse og erfaring til å fylle stillingen som medisinsk direktør. Jeg er glad på vegne av hele organisasjonen vår at vi har klart å rekruttere Hanne, sier Gunnlaugsdottir i pressemeldingen.

– Jeg brenner for systematisk kvalitetsarbeid og har erfart at regionalt samarbeid er spesielt viktig for oss i nord. Jeg håper at jeg gjennom den erfaringen jeg har kan bidra til at spesialisthelsetjenesten på Helgeland fortsatt kan gi gode tjenester og jobbe med viktig kvalitetsarbeid samtidig som man leverer tjenester effektivt, sier Hanne Frøyshov.

Frøyshov erstatter dermed Fred Mürer som skal gå av med pensjon.

Kommentarer til denne saken