Banket trønderne på hjemmebane. - Jentene gjorde jobben sin i dag

Veteran Ida Brinchmann Styve brøytet vei gjennom Skogn2 sitt forsvar. Hun scoret tre mål i lørdagens kamp på hjemmebane.

Veteran Ida Brinchmann Styve brøytet vei gjennom Skogn2 sitt forsvar. Hun scoret tre mål i lørdagens kamp på hjemmebane. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det sier en fornøyd trener Børge Toft, etter at SILs damelag lørdag seiret over Skogn2 i Stamneshallen.

DEL

SILs damer var i ledelsen fra første minutt, men Skogn fulgte hakk i hæl. Etter en kontring i 14 spilleminutt, var det uavgjort (8-8) mellom lagene. Ida Brinchmann Styve snapper opp en retur fra stanga, og SIL er igjen i ledelsen. Ett minutt senere tar trener Børge Toft timeout, og det var et sterkt damelag som etterpå returnerte til banen.

Da åtte minutter gjensto ledet SIL med fire mål, men med to utvisninger, var det et redusert lag som forsøkte å holde Skogn på avstand. I sluttminuttene blir Ida Brinchmann Styve felt, og med bare sekunder igjen av første omgang, satte Hanne Sofie Sørnes ballen perfekt i mål på direkte frikast. Til pause er stillingen 17-15 i favør av SIL.

Solid

Andre omgang er begge lag raske og rå på banen, men SIL øker likevel ledelsen. I en periode er kampen preget av dårlige avslutninger, noe Skogn2 utnytter med raske kontringer. Forsvaret gjør likevel jobben sin, og sammen med keeper Marte Flatøy Jakobsen som gjør flere solide redninger, så kommer Skogn aldri i tet.

I sluttminuttene rusher begge lag i kampen om to poeng. Marte Flatøy Jakobsen gjør nok en viktig redning, og Skogn2 får aldri en sjanse. SIL vinner kampen med stillingen 33-29.  Hanne Sofie Sørnes blir toppscorer for SIL med 13 av 33 mål.

Debut

Trener Børge Toft er godt fornøyd med kampen og laget.

- Dette var en artig kamp. Vi prøver å spille raskt og offensiv håndball, og det synes jeg vi klarer. Kampen preges litt av berg og dalbane. Det er et ungt lag, unge jenter, og flere debuterer på banen i dag. Erfaring er ikke noe man har, men noe man får, sier han.

Toft er glad damelaget sikret seg to viktige poeng i 4. divisjon.

- De gjorde jobben sin alle sammen i dag, så jeg er veldig fornøyd, smiler Børge Toft.

Kampfakta

Stamneshallen, lørdag SIL -SKOGN2: 33-29 (17-15)

4. divisjon kvinner, TrønderEnergi-serien.

SIL: Marte Flatøy Jakobsen, Iris Eskic, Hanne Reinertsen Øhlen (2), Johanne Irene Knutsen (3), Thea Toft (2), Kristine Vean Jakobsen (2), Julie Arstad (1), Anna Henriksen (1), Hanne Sofie Sørnes (13), Julie Krokstrand Henriksen (6), Ida Brinchmann Styve (3).

Gule kort/ advarsler: 6x2 minutt og 2 advarsler (SIL), 1x 2 minutt, og en advarsel (Skogn2).

Toppscorer Skogn2: Amalie Fjelde Larsen (12).

Tilskuere: 100

Dommere: Rune Mathisen og Jan Erik Lindgaard.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags