Gå til sidens hovedinnhold

Halsøy Tigers på Trondheimstur: – Stor stas hver gang

Halsøy Tigers på Trondheimstur

Artikkelen er over 2 år gammel

Fotballguttene og jentene i Halsøy Tigers koser seg hvert år på turnering i Trondheim.

– Det har blitt en tradisjon, og for våre spillere er RBK-spillerne helter uansett hvordan de ligger an i serien, sier Bård Bjerkeseth.

– Jeg tror ikke du finner større «blodfans» av Rosenborg enn våre spillere. De skaffer seg siste nytt av drakter og effekter hver gang vi er her.

Like etter borgertoget 17. mai satte 15 spillere, 11 supportere og fire trenere seg på bussen til Trondheim. Trenerne er Tor Paulsen, Jan Strand, Bård Bjerkeseth og Katrine Næss.

– På søndagens turnering stilte vi med ett 7er-lag og to 3er-lag, hvor alle fikk tre kamper hver. Og Tigers vant alle sine kamper. Tradisjonen tro ble det etter turneringen innmarsj på Lerkendal i forkant av RBK-kampen. Heldigvis gikk RBK av med seieren, og jeg er overbevist om at det var de gode vibbene fra turneringen tidligere på dagen som inspirerte gutta på brakka, forteller Katrine Næss som nå jobber i Oslo, men som er med å organiserer når Halsøy Tigers er på tur.

– Neste store mål er Landsturneringen i håndball og fotball på Stjørdal siste helga i august. Så vidt jeg vet kommer det 1600 deltakere til dette store arrangementet med tilrettelagt fotball og håndball, sier hun.

– Turneringen i Trondheim er en blanding av en sportslig og sosial tur. Blant annet var vi på besøk hos LUPE, en organisasjon for utviklingshemmede og pårørende, og vi snakket om etablering på Helgeland.

Lørdag formiddag var det lagt opp til ulike aktiviteter.

– Mange syns turen til Trondheim er en passende anledning for shopping, og noen dro på RBK-trening. Hver gang vi er her møter vi trener og spillere, og de stiller opp. Eirik Horneland var en sympatisk kar, sier Bård Bjerkeseth og årets RBK-trener.

Både han, Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund var populære «selfie-mål» for Halsøy-spillerne.

Kommentarer til denne saken