– Dette er veldig gode nyheter for Helgelendingens lesere som har et hjerte som banker for Glimt, og som vil følge laget hjemme fra tv-stua kommende sesong. Ikke bare det, abonnenter som oppgraderer til +alt vil få tilgang til direktesendte kamper fra hele Eliteserien i år, sier sjefredaktør Jonas Brække.

For nå er det nemlig klart: Har du abonnement på +alt, får du tilgang til hele seks eliteseriekamper med de gulkledde før sommerferien. I tillegg får du se Glimts hjemmekamper i kvalifiseringen til Conference League i sommer. Det vil også bli sendt enda flere Glimt-kamper i Eliteserien i høst, men her er ikke kampoppsettet klart.

For Helgelendingens del synes likevel sjefredaktøren den aller beste nyheten er at avisen har fått rettighetene til å vise alle kamper fra Norsk Tipping-ligaen, hvor MIL har rykket opp i år.

– Vi skal strømme både bortekamper og hjemmekamper og kommentere kampene live så ofte vi har mulighet. Som lokalavis skal vi støtte opp og skape god stemning omkring hjemmelaget. Om det hjelper for å løfte prestasjonene på banen får tiden vise, sier Brække.

Når det gjelder Bodø/Glimt er den første kampen Helgelendingen viser oppgjøret borte mot Lillestrøm 7. mai. Deretter er det duket for 16. mai-oppgjør mot Tromsø.

Disse Glimt-kampene ser du på Helgelendingen og Direktesport første halvdel av 2023-sesongen:

  • 7. mai kl. 19:15: Lillestrøm - Bodø/Glimt
  • 16. mai kl. 18:00: Tromsø - Bodø/Glimt
  • 11. juni kl. 17:00: Bodø/Glimt - HamKam
  • 25. juni kl. 18:00: Strømsgodset - Bodø/Glimt
  • 2. juli kl. 19:15: Bodø/Glimt - Molde
  • 9. juli kl. 17:00: Odd - Bodø/Glimt

Men, ikke nok med det: Totalt skal nemlig Helgelendingen og Direktesport vise 75 eliteseriekamper i løpet av sesongen. 2. påskedag møtes Rosenborg og Viking, to lag Glimt kanskje vil kjempe mot om sølvtøy. Den kampen får du se direkte. Du får også se alt fra OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og NM Cup til og med semifinalen, i tillegg til masse annen sport.