Gjennom +Alt-abonnementet i Helgelendingen får du tilgang til over 80 norske aviser. Fra og med 12. desember blir podkast-appen Untold også en del av tilbudet.

– Vi er glade for å tilby enda mer godt innhold til +Alt-abonnentene våre. Podcaster blir et viktig supplement i innholdsmiksen vår og bidrar til at vi kan fylle samfunnsoppdraget vårt, sier sjefredaktør Jonas Brække.

Helgelendingen er en del av Amedia-familien som i høst kjøpte en andel på 49 prosent i Moderne Media, Norges største frittstående podkastprodusent. Samtidig ble Amedia medeier av podkast-appen Untold.

– Vi har jobbet for å gi våre abonnenter tilgang til alt det gode og eksklusive innholdet i Untold siden vi kjøpte oss inn i Moderne Media. Untold har virkelig noe for alle, uansett alder, interesser og hvor du bor. Nå kan totalabonnentene våre kose seg med alt fra humor, helse og livsstil, til viktige historiske hendelser, privatøkonomi, og spennende kriminalsaker, sier Gisle Torheim, visekonsernsjef og finansdirektør i Amedia i en pressemelding.

I Untold får +alt-abonnentene tilgang til hele Moderne Medias eksklusive podkastbibliotek. Blant de mest kjente egenproduserte podkastene til Moderne Media er Henrettelsespodden, Truecrimepodden, Historiepodden og miniserien Gulltransporten. I tillegg til podkaster fra profiler som Dag Sørås og Wolfgang Wee.

Untold tilbyr også tilgang til alle podkaster fra andre produsenter som ligger på det åpne markedet. Det vil si alle podkaster som er tilgjengelig i for eksempel strømmetjenestene Spotify og Apple Podcasts.

– I Untold får abonnenter tilgang til eksklusivt innhold, som mange av de mest populære dokumentarpodkastene i Norge. Vi har også mange spennende miniserier, og det vil komme mange flere framover, sier Jim Fossheim, daglig leder i Moderne Media, i pressemeldingen.

+alt-abonnentene får tilgang til Untold-podkastene ved å logge seg på med sin aID-bruker i Untold-appen. Brukeren er den samme som man benytter for å logge seg på helg.no.