Den feiende seansen avsluttet et særegent musikalsk show på Gilles tirsdag kveld. Angel-paret dro publikum med på blues, country, rock, jazz – og ei gravalvorlig vuggevise.

Paul Ronney, eller Pål-Ronny som han ble døpt på Herøy, på gitar, mandolin og «Henry», en slags avansert leirgauk og Ane på tuba. Den uvanlige instrumentkombinasjonen er bare noe av det som ikke er a4 med paret.

De leker seg på scenen og skaper god underholdning med sin annerledeshet.

- Denne låten har dere kanskje hørt før, men den høres litt annerledes ut når vi framfører den. Alt vi gjør er annerledes, sier Paul Ronney når han introduserer klassikeren «Stand by me».

Hans rustne og ru sangstemme kan i sekvenser minne om Louis Armstrong, og flere av låtene paret framfører sveiper innom jazz. Men musikken passer nok ikke i annet enn deres egen genre.Bare et nokså eksklusiv publikum fikk oppleve showet på Gilles, og mange av dem var mer på utestedet for å prate enn for å høre på konserten.

Paul Ronney og Ane lyktes bare delvis med å få publikum til å høre etter på ei voggevise med en nokså hardbarket tekst. Paret skal for øvrig bidra på konserten til Arvid Martinsen i Mosjøen kulturhus torsdag, så da kan flere få oppleve Angel.Martinsen ble med på konserten tirsdag kveld og bidro med improvisert New Orleans-jazz før Paul Ronney, Ane og

Arvid avsluttet med en heidundrende barseanse inne blant publikum.

Pål-Ronny Angel (43)  flyttet fra Herøy til Oslo som fireåring og begynte sin musikkarriere som 13-åring der, før han flyttet til London i 1992. Der har han gjort karriere som musiker, og driver også en nattklubb.