(Rana Blad)

Utrykningsenhetene rykker ut til ei trafikkulykke på Saltfjellet.

To kjøretøy og tre personer er involvert.

– Ukjent skadeomfang, opplyser Politiet i Nordland.

NRK trafikk melder at ulykken skal ha skjedd fire kilometer nord for Polarsirkelsenteret. Det skal være mulig å passere.

Oppdatert 12.57: Salten Brann IKS melder om brann i kjøretøy på E6 ved Semska rasteplass i Saltdal kommune. Brannvesenet er på vei.

Like etterpå sender Salten Brann ut melding om at det skal ha skjedd en trafikkulykke på stedet.

Oppdatert 13.02: Veitrafikksentralen stenger ned bommene på begge sider av Saltfjellet. Veien blir helt stengt i en periode.

Oppdatert 13.09: - To biler har vært involvert i en front mot frontulykke. Begge biler ligger utenfor veibanen. Veien er stengt i begge retninger. De involverte personene tas hånd om av helsepersonell på stedet, opplyser politiet.

Oppdatert 13.59: Begge biler har store materielle skader i front. Alle tre involverte tas fortsatt hånd om av helsepersonell. Den ene bilen skal ha svingt over motgående kjørefelt for å kjøre inn på rasteplass. Motgående bil har da truffet denne i fronten og begge bilene har havnet utenfor veien.

Oppdatert 14.02: Alle involverte i ulykken fraktes til sykehus med redningshelikopter.

Oppdatert 14.19: Ulykkesgruppen fra Statens vegvesen er på tur for å bistå politiet. Ett kjørefelt åpnes forbi ulykkesstedet. Det vil bli manuell dirigering på stedet.

Oppdatert: Åpnet for trafikk. Vil være noe redusert fremkommelighet over fjellet inntil køene har løst seg opp.