Flyteknikerstreiken fortsetter etter at et møte mellom partene søndag kveld endte uten resultater, ifølge TV 2. Mandag morgen trappes streiken opp.

– Det står bom fast. Det er ultimate krav fra NHO og ingen reell forhandlingsvilje fra arbeidsgiversiden. Delegasjonen reiser hjem, sier leder Jan Skogseth i Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) til TV 2.

Det ble streik blant flyteknikerne etter at meglingen mellom NHO Luftfart og NFO ble avsluttet fire timer på overtid natt til lørdag.

I første omgang ble 31 flyteknikere tatt ut i streik, mens ytterligere 75 blir tatt ut i streik fra mandag morgen.

Partene ble enige om å møtes søndag kveld for å undersøke grunnlaget for å avbryte streiken, men samtalene endte altså uten resultater.

Det er usikkert hvor mye flytrafikken vil bli påvirket av streiken mandag, men flyselskapene gikk tidligere søndag ut med en soleklar oppfordring til passasjerene om å møte opp som avtalt med mindre de får beskjed om kansellering.

NHO Luftfart mener flyteknikernes lønnskrav er urealistisk høye, mens NFO har påpekt at lønna har vært under press så lenge at flytekniker-yrket ikke lenger er konkurransedyktig.