Gå til sidens hovedinnhold

Flere veier er stengt – avisene står på Saltfjellet

Statens vegvesen melder klokken 0725 onsdag at riksvei 73 Krutfjellet er stengt. Årsaken er uvær. Stengt er også fylkesvei 7340 Elvebakken – Hattfjelldal / Hemnes bom, på strekningen Hattfjelldal – Bleikvassli. Også her er det uvær som forårsaker trøbbel.

Videre er E12 Umbukta stengt, grunnet oppryddingsarbeid etter uvær. Her blir det trolig åpnet for kolonnekjøring, opplyser veivesenet. Til sist så er også E6 Saltfjellet stengt. Veivesenet skal gjøre en ny vurdering av fjellovergangen klokken 0900.

– Avisene står på Saltfjellet. Budene vil starte utlevering så snart det er mulig i ettermiddag/kveld. Den delen av avisopplaget som distribueres med Posten vil ikke komme før i morgen. Min oppfordring er at våre abonnenter som kan det, benytter seg av våre digitale tilbud. eAvisa finner du her. Ring oss hvis du trenger hjelp til å lage en aID, sier sjefredaktør i Helgelendingen, Geir Arne Glad. Han legger til at avisene var forsøkt fraktet med bil langs kystriksveien, men at ferje Jektvik- Kilboghavn var stengt.

- Vi har gjort hva vi kan, men været stoppet oss. Budaviser vil bli distribuert så snart de kommer fram. sier han

Kommentarer til denne saken