Alstahaug

Havnafestivalen: Havnafestivalen arrangeres for tredje gang i Sandnessjøen fra fredag til natt til søndag. På scenen finner vi blant annet Dagny, RSP & Thomax på fredag, mens Unni Wilhelmsen, Joddski og Isak opptrer lølrdag kveld.

Bildeserie

I morgen går Havnafestivalen av stabelen: - Jeg gleder meg til å møte folk jeg ikke ser så ofte

 

Dønna

Quiz: Fredag kl. 21:00 blir det quiz på Dønnesfjellet. Småretter til salgs.

Grane

Camp villaks: Jeger og fiskerforeningene i Vefsn, Grane og Hattfjelldal, Vefsnlaks AS og Vefsnavassdragets Fiskeforvaltnng (VeFi) arrangerer Camp villaks for ungdom fredag-søndag på Eiterstraum. Fiske og instruksjon i ulike typer fisking. Påmelding.

Hattfjelldal

Fjellfiolen: Fredag og lørdag arrangeres Fjellfiolen folkemusikkfestival på Moan i Ørjedal. 15 grupper fra Helgeland og Trøndelag opptrer. Lørdag er det gratiskonsert.

Leirfjord

Loppemarked: Loppemarked med salg av kaffe og kaker i tillegg. Holdes torsdag kl. 17:00 i ungdomshuset i Levang.

Museum: Dette er den siste helga med sommeråpent museum på Bergh-brygga. Utstillinger i år er: «Til pryd og nytte» – utstilling om grytekluter og andre småsaker. «Det sanselige 1700-tallet», besøk dette århundre og bruk alle sansene dine, lukt, smak, hørsel, syn og følelse. I tillegg er den gamle butikkutstillingen åpen. Åpent torsdag-søndag.

Vefsn

Bygdedagan: Bygdedagan i Herringen arrangeres lørdag og søndag. Det blir motorhistorisk utstilling, loppemarked, salgsboder, skyting, klatreområde for barn, barnas bondegård og salg av middag. Holdes i og rundt Herringen Bygdahus.

DJ: DJ Myrvold spiller på Hjørnet bar og uteservering, Fru Haugans hotell fredag og lørdag kveld.

Vil du ha ditt arrangement i denne oversikten? Legg det inn her: https://www.helg.no/kalenderskjema/