Enkle hytter er populære

Hattfjelldal: Statskogs hytte i Øvre Luspen i Hattfjelldal  kommune.

Hattfjelldal: Statskogs hytte i Øvre Luspen i Hattfjelldal kommune.

Artikkelen er over 3 år gammel

Wi-fri, utedo og solstrøm frister.

DEL

Fortsatt er det muligheter for å sikre seg høstferiedager i unike omgivelser, men mulighetene hos Statskog minker dag for dag.

– Jeg tror mange er ute etter litt annerledes opplevelser. De færreste har utedo hjemme, og ikke mange må gå til bekken etter vann. Nettopp derfor blir det en ganske annerledes opplevelse i enkelt utstyrte hytter. Det rolige friluftslivet blir en slags luksus i en ellers hektisk hverdag for mange, forteller Marit Holien i Statskog.

Jakt

En god del jegere bruker hyttene nå om høsten. I tillegg har Statskog merket stor pågang av familier og enkeltpersoner som vil bruke høstferien i skog og fjell. I den første høstferieuka, uke 40, er i skrivende stund 90 prosent leid bort. I høstferieuke nummer to, uke 41, er om lag 80 prosent utleid. Det finnes mer informasjon på Statskogs hjemmesider.

– Om høsten synes mange at fjellet er på sitt aller vakreste. Noen velger New York, mens andre vil stresse mer ned. Det er moro å se at så mange velger å oppsøke fantastiske områder i eget land, sier Holien.

Statskogs utleiehytter innebærer ofte utedo, solstrøm, vedovn og enkle gassbluss. Noen er lett tilgjengelig, mens andre krever en god marsj før man kan sette fra seg sekken og søke skogens ro.

Leiemuligheter

Statskog har hytter til leie på døgnbasis i følgende fylker:

Troms – 6 hytter

Nordland - 10 hytter

Nord-Trøndelag – 14 hytter

Sør-Trøndelag - 5 hytter

Buskerud – 9 hytter

Hedmark – 10 hySUDOKU

Last ned for ei hel uke, sett på riktige datoer i tillegg til de opplysningene som står i fila.

(Altså ikke fjern de opplysningene som står der)

Ta løsningen ned 75%tter

Oppland – 1 hytte

Telemark – 2 hytter

Aust-Agder – 7 hytter

Vest-Agder – 8 hytter

Rogaland - 2 hytter

Artikkeltags