Et rop om nattklubb

Av
DEL

LeserbrevPå vegne av Mosjøens yngre befolkning vil vi gjerne uttrykke en felles etterspørsel etter et bra uteliv. Helg etter helg ser vi frem til en bra kveld ute på byen, men blir like skuffet hver gang. Ungdom i Mosjøen har ingen uteplass å gå til hvor vi kan slippe oss løs. Vi savner sårt en nattklubb der vi kan danse til bra musikk.

Vi har god tro på at den eventuelle nattklubben ikke vil ha noe problem med lønnsomhet. En slik uteplass hadde blitt et samlingspunkt for ungdom på hele Helgeland. Man kan for eksempel tiltrekke flere folk, både lokale og turister, gjennom å arrangere event med innleid dj/artister etc. På denne måten bidrar nattklubben til turisme i Mosjøen.

Problemet nå er at dagens tilbud ikke inkluderer oss ungdom som målgruppe. Lokal’n, Tippen, Nano og Hotellbaren er tilrettelagt for folk som er ute etter en rolig kveld. Dette er et greit tilbud å ha, men vi er ute etter mer. Vi har forhørt oss rundt, og ungdom i Mosjøen har en felles oppfatning om at disse uteplassene taler til de eldre. Vi trenger noe nytt, hipt og spennende som tilrettelegger for dans, musikk fra vårt århundre og ikke minst god stemning.

Vi har flere ganger hørt fra besteforeldre at ungdom i dag aldri danser når de er på byen. Dette er vi helt enige i, og må gjøres noe med. Vi håper derfor at dette leserinnlegget kan være motivasjon for en modig gründer. Hele Mosjøens ungdom heier på deg!Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags