Et fly innstilt og et fly omdirigert til Sandnessjøen: – Vil oppfordre til å møte opp som normalt

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Flyet som skulle ankommet 13:15 ved Mosjøen lufthavn Kjærstad ble omdirigert til Sandnessjøen og landet kl. 13:50. Det samme rutenummeret, altså den samme flymaskinen skulle gått kl. 13:35 fra Mosjøen til Trondheim, men har blitt innstilt. I stedet gikk det kl. 14:05 fra Sandnessjøen.

For de videre avganger og ankomster i ettermiddag og kveld er det beregnet at flyene skal være omtrent 10–15 minutter forsinket.

– Det er været som er årsaken. Vi kunne ikke lande i Mosjøen og måtte gå til Sandnessjøen. Det er lavt skydekke, og kraftig vind i høyden, i tillegg til noe torden, så for oss som flyr i høyden er ikke det noe særlig. Vi har hatt de samme utfordringene på Mo i Rana også tidligere i dag, så det så ut som at været bevegde seg sørover. Nå håper vi at været viser seg fra en bedre side framover så vi får passasjerene dit de skal. Dette er beklagelig, sier pressekontakt Catharina Solli.

Hun bekrefter at de løser utfordringene med bakketransport for å få passasjerene til rett plass. Widerøe kansellerer ikke flyginger lang tid i forveien.

– Vi går aldri ut og forhåndskansellerer. Det er viktig at vi er på pletten og kan ta av dersom det er mulig, og vi prøver alltid å lande. Nå vil vi oppfordre alle passasjerer til å møte opp som normalt med mindre de får annen beskjed fra der de har bestilt billetten, sier Solli.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken