Endelig kan O-sesongen begynne: – Nå starter vi opp igjen med enkle tilrettelagte løyper

ORIENTERING: Tirsdag starter orienteringa opp med enkle tilrettelagte løyper for barn, og løyper med forskjellig vanskegrad. Bildet er fra noen år siden med  Irmelin Fosdal og Caroline Wang Pedersen som forsøkte å finne postene.

ORIENTERING: Tirsdag starter orienteringa opp med enkle tilrettelagte løyper for barn, og løyper med forskjellig vanskegrad. Bildet er fra noen år siden med Irmelin Fosdal og Caroline Wang Pedersen som forsøkte å finne postene. Foto:

Av

– Nå starter vi opp igjen med enkle tilrettelagte løyper for mindre barn, og løyper med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad, sier O-entusiast Ingar Solberg.

DEL

– Vi starter tirsdag 19. mai på Kippermoen. Orientering passer godt for familier som ønsker å gå tur på nye steder og treffe andre. Alle som vil ut på nye steder oppfordres til å delta. Tidtaking er helt frivillig, sier Ingar Solberg i Olderskog IL. Han har med seg Martin Herringbotn, Herringen IL og Arne Ove Holmen, Kjærstad IL på laget.

Koronaregler gjelder

– På grunn av koronareglene kan vi ikke servere, så ta med egen mat og drikke etter behov, sier han og legger til at orienteringsforbundet har laget en arrangørveiledning.

– Vi satser på å følge vedlagte plan. Alle er velkommen, og vi har tilbud på alle nivå, fra de som bare vil gå en tur til de som vil konkurrere. Under aktiviteten har deltakerne god avstand, men det er viktig med hygiene i forbindelse med start og mål der det er en del felles berøringspunkter. Vi sørger for desinfiseringsmuligheter.

På facebooksiden «Orientering i Vefsn» og på www.olderskogil.no finner du detaljer, oppdateringer og eventuelle endringer.

Solberg legger til at det blir turorientering fra ca. 1. juni til begynnelsen av september.

– Som vanlig 60 poster i Vefsn, som man kan ta når det passer. Selges i sportsbutikkene (Intersport, Nava og G-sport). Kanskje blir det stolpejakt også. Stolpejakt er en form for turorientering gatelangs som de har andre steder. Vi jobber med å få det til, sier han.

Programmet for årets orienteringarrangement:
Tirsdag 19. mai kl 18 Kippermoen (køto)
Tirsdag 26. mai kl 18 Kulstad skole
Tirsdag 2. juni kl 18 Ollmoen
Tirsdag 9. juni kl 18 Kjærstads klubbhus (Aufles)
Tirsdag 16. juni kl 18 Eiterstraum (E-6 Granegrensen)
Tirsdag 23. juni kl 18 Hævel’n (Herringbotn) St. Hans
Tirsdag 18. august kl 18 Mosåsen (HC-parkeringa)
Tirsdag 25. august kl 18 Andås
Lørdag 29. august kl 14 Kretsmesterskap Aufles
Tirsdag 1. september kl 18 Kjærstads klubbhus (Aufles)
Lørdag 5. september kl 12 Herringen bygdahus


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags