Gå til sidens hovedinnhold

Ekstraordinært møte i brukerutvalget i Helgelandssykehuset

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

VEDRØRENDE BRUKERUTVALGET I HELGELANDSSYKEHUSET SIN UTTALELSE I EKSTRAORDINÆRT MØTE 10.06.2021.

I debattinnlegg i Rana.no forfattet av Gustav Nyborg leses at brukerutvalget har hatt ekstraordinært møte der Helsetilsynets rapport om kreftkirurgien ved sykehuset i Sandnessjøen var tema. Dette medfører ikke riktighet, møtet omhandlet ventetid for kreftpasienter etter at kreftkirurgien ble flyttet til Bodø. Rapporten fra Helsetilsynet vil bli behandlet i utvalget når den endelige versjonen foreligger.

I møtet fikk vi en grundig gjennomgang av ventetid for kreftpasienter ved medisinsk direktør Fred Mürer. På bakgrunn av denne gjennomgangen ble den utsendte pressemeldingen enstemmig vedtatt.

Ser for øvrig på sosiale medier at jeg er vokst opp i Sandnessjøen og at jeg har en søster som arbeider ved sykehuset der. Ikke er jeg vokst opp i Sandnessjøen, og ikke har jeg en søster som arbeider på sykehuset!

Når det gjelder brukerutvalgets oppgaver har vi tidligere hatt innlegg i avisene der vi belyser utvalgets oppgaver og ansvarsområde. Dette ligger også på Helgelandssykehusets heimesider.

Anne Lise Brygfjeld

Leder i brukerutvalget

Kommentarer til denne saken