Distriktsministeren er fraværende

Hvor er distriktsministeren, spør Senterpartiet og stortingsrepresentant Siv Mossleth.

Hvor er distriktsministeren, spør Senterpartiet og stortingsrepresentant Siv Mossleth. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Trygve etterlyser distriktsministeren. Senterpartiets leder spør: Hvor er du, Linda?

Linda Helleland, som har hovedrollen i PR-stuntet for å late som om distriktspolitikk er viktig for regjeringa, svarer i Dagbladet: Trygve leser bare riksmedia, i lokalavisene står det side opp og side ned om mine besøk i distriktene.

Siden jeg ikke kan huske å ha lest noe som helst om distriktsministerens besøk i Helgelendingen, gjennomførte jeg et lite søk. Helgelendingen omtaler distriktsministerens besøk null (0) ganger. Altså er hun helt fraværende i denne lokalavisas nedslagsfelt. Minister Hellelands fravær på Helgeland får også meg til å spørre: Hvor er du, distriktsminister?

Distriktsfylke Nordland har mange muligheter, men vi har den nest laveste bredbåndsdekning i landet og det største fallet i folketallet. Vi har ikke fått noen drahjelp fra distriktsminister Linda Helland, sjøl om hele Nordland vil tjene på mer distriktspolitikk. Jeg tror at det eneste som kan redde distriktene er et regjeringsskifte, men spør likevel en gang til: Hvor er du, distriktsminister?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken