Bingo, konserter og spillekvelder - se hva som skjer den neste uka

Helgeland gitarunion: Høydepunkter fra denne konserten i Olavshallen vil bli spilt den kommende uka i Sandnessjøen og Mosjøen.

Helgeland gitarunion: Høydepunkter fra denne konserten i Olavshallen vil bli spilt den kommende uka i Sandnessjøen og Mosjøen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Alstahaug

Wonderful tonight: Helgeland gitarunion spiller konserten «Wonderful tonight» i Kulturbadet søndag.

Turbingo: Tjøtta skolekorps inviterer til turbingo ved Storvatnet på Tjøtta søndag. Ta med spark, skøyter, eller liknende. Salg av kaffe, saft og noe å spise.

Åpen spillekveld: Sandnessjøen Sjakklubb inviterer til fast åpen spillekveld for medlemmer og ikke-medlemmer mandag på Ura skole.

Åpen kafe: Frelsesarmeen inviterer til åpen kafe hos sine lokaler. Her kan du lese aviser, spille sjakk, strikke eller snakke med en ny eller gammel bekjent.

Ánnásuolo: Den samiske gruppa spiller musikk blant annet til tekster av dikteren Nils-Aslak Valkeapää. Gruppa lover ny, groovy, samisk musikk med nydelig videokunst under sin konsert i Kulturbadet onsdag kveld.

Dønna

Bygdekino: «Ferdinand» og «Den 12. mann» settes opp på Dønna bygdekino fredag.

Dansekurs: Det blir dansekurs innen hip hop og andre dansestiler for barn og ungdommer mellom 9 og 19 år lørdag og søndag i den gamle gymsalen på Dønna barne- og ungdomsskole. Arrangeres av frivillighetssentralen. Påmelding.

Seminar: Dønnes kirke og Dønnes gård arrangerer seminar om betydningen av festivaler, spill og andre lokale arrangement for stedsutvikling, bolyst og verdiskaping på tirsdag. Det er flere foredrag og matservering på programmet. Påmelding.

Grane

Årsmøte: Det er årsmøte i Grane bygdeblad på Coop-kafeen onsdag kveld.

Hattfjelldal

Strikkekafe: Enkel servering, loddsalg og strikking sammen med Hattfjelldal husflidslag på Bo- og servicebygget mandag kveld.

Herøy

Lesestund: Herøy frivilligsentral Møtestedet arrangerer lesestund torsdag formiddag på Storstua. Servering.

Bygdekino: «Ferdinand» og «Den 12. mann» vises på Herøy bygdekino i Herøy skoles aula torsdag kveld.

Leirfjord

Nålebinding: Leirfjord husflidslag inviterer til kurs i nålebinding i sine lokaler på Sneppen lørdag og søndag. Påmelding.

Vefsn

Torsdagspilling: Mosjøen spillforening inviterer til spillekveld med Magic og Pokemon hos Vefsn bibliotek torsdag kveld.

Bakekurs: Matkollektivet i Vikgården arrangerer bakekurs i «skøte» i Vikgården hvor deltakerne lærer grunnleggende teknikker til hjemmekjøkken og får fyre opp i bakeroven. Måltid underveis. Kurset arrangeres torsdag og fredag som to separate kurs. Påmelding.

Lunsjkonsert: Vefsn-Ensemblet fyller 25 år og feirer med lunsjkonsert på Kulturverkstedet fredag. Brith-Johanne Nikolaisen, Franziska Wika og Saska Cvijanovic spiller verk av Strauss, Gounod og Godard. I tillegg spiller kulturskoleelev Gard Stenhaug et lite flott jazzstykke på horn.

Konsert: Helgeland gitarunion serverer høydepunkt fra Olavshallen, men har tatt flere nye låter inn i repertoaret når de holder konsert i kulturhuset fredag og lørdag.

Eventyrlørdag: Vefsn bibliotek inviterer til eventyrstund lørdag. Denne gangen får vi endelig vite hvordan en skikkelig prinsessebursdag foregår. Det er nemlig ikke bare kake, vinking, og taler... av og til blir hele bursdagsselskapet kidnappet, og hva gjør prinsesser da? Vi får også vite hva prinser egentlig driver med når de er alene hjemme hele dagen og overhodet ikke har lyst til å fange røvere eller slåss mot drager...

Rockeband: TLQ spiller på Garasjepuben lørdag kveld. Deres nyeste album beveget bandet i en retning av bredbeint 70-tallsrock, svevende partier og et bombardement av rytme og driv.

Lytt på nytt: Festivalen «Lytt på nytt» arrangeres fra mandag og åpner med komponistmøte med Arvid Martinsen på Kulturverkstedet. Videre blir det songskrivarkonsert tirsdag kveld på Kulturverkstedet og «Nytt og uhørt» – musikklinjeelevenes egne komposisjoner onsdag kveld i aulaen på Mosjøen videregående skole.

Onsdagstur: Brurskanken turlag inviterer til gåtur onsdag formiddag med kaffepause underveis. Turmål er ikke bestemt og litt væravhengig, men oppmøte blir på Litjenget.

Temakafe: Mattilsynet og dyrebutikken kommer til Vefsn bibliotek på temakafe onsdag kveld. Der blir det temakafe om herptiler, informasjon, tips og råd.

Artikkeltags