Festivaler, fisking og bygdedager - se hva som skjer på Midt-Helgeland

Lunsjkonsert: Anna Fauske spiller på lunsjkonserten i Kulturverkstedet fredag. Her fra en konsert på torget i Mosjøen. foto: stine skipnes

Lunsjkonsert: Anna Fauske spiller på lunsjkonserten i Kulturverkstedet fredag. Her fra en konsert på torget i Mosjøen. foto: stine skipnes

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Alstahaug

#UNGhavna: Fredag kveld er det ungdomsarrangement i forbindelse med Havnafestivalen, på Kulturbadet i Sandnessjøen. Admiral P og DJ Chris Viviano står på scenen. I tillegg blir det noen overraskelser underveis. Arrangementet er for ungdom mellom 12 og 18 år.

Havnafestivalen: I Sandnessjøen 10.–11. august. Her spiller Snap, Admiral P, Turbonegro, Adam Douglas, Odd Nordstoga, Hanne Boel, Violet Road, Nora Konstanse, Freak, The Swamp Shakers, 80s Reunited, Blues Farmers og Helgeland Allstar.

Dønna

Tween-tur: Menighetene i HALD-kommunene samarbeider om tween-tur for 12 og 13-åringene til Løkta onsdag og torsdag med overnatting. Løkta kirke blir samlingspunkt.

Grane

Gangartur: Grane ungdomslag inviterer til gangartur til Fellingforsholmen onsdag ettermiddag. Oppmøte Grane treindustri. Erik Paulsen er guide.

Hattfjelldal

Fjellfiolen: 9. – 12. august i Ørjedalen i Hattfjelldal kommune. Bandet Lanolaget åpner festivalen med konsert i Susendal kirke torsdag. I tillegg blir det tradisjon tro dans og konserter i tillegg til gratiskonsert på dagtid lørdag.

Leirfjord

Loppis: UL Framsteg arrangerer sommerkafè med loppemarked torsdag ettermiddag og kveld på Ungdomshuset i Levang. Mange fine lopper, men tar gjerne i mot nye i løpet av sommeren. Salg av kaffe og kaker. Velkommen.

Fiskesommer: Leirfjord jeger- og fiskerforening inviterer til fiskesommer, et gratis arrangement hvor barn får opplæring av drevne fiskere. Holdes på Kvitneset camping lørdag ettermiddag.

Vefsn

Lunsjkonsert: Anna Fauske holder lunsjkonserten på Kulturverkstedet fredag.

Bygdedagan: Bygdedagan i Herringen arrangeres i Herringen bygdahus lørdag og søndag. Det blir stort loppemarked, salgsboder og utstillere, skyting, båtbygging, klatreområde for barn og konkurranser. Salg av bakervarer og middag. Barnas bondegård med kyr, kalver, går, ender, kaniner, høns, og sau. «Fiskedam», hesteridning og hopping i høyet.

Grotting: Naturlig Helgeland inviterer til grotting i Øyfjellgrotta. 500 meter lang kalksteingrotte med noen trange partier, litt kryping og en underjordisk elv.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken