Vefsn

Fest: Gammeldansens venner har fest på Remma bygdekino 27.12, 3. juledag. Vefsndåsan spiller.

Juletrefest: Det blir juletrefest for store og små på Kvalfors bygdehus fra kl. 14:00 lørdag 5. juledag. Det vil bli servering, loddsalg og gang rundt juletreet med lokal musikk. Kanskje kommer nissen.

Juletrefest: Lørdag 29. desember er det juletrefest på Kulturverkstedet mellom klokka 15.00 og 17.00. Det blir gang rundt juletreet og kanskje kommer nissen. Gratis inngang. Kafeen er åpen. Arrangør er Sjøgatas Vel.

Romjulskonsert: Søndag 6. juledag fra kl. 19:00 er det romjulskonsert i Dolstad kirke. Kirkemusikeren og 50 årsjubilanten Øivind Mikalsen med venner holder konserten.

Gåtur: Brurskanken turlag er ivrige med å gå på tur, og har en ukentlig lavterskel gåtur i nærområdet. Hver uke tennes det bål og kokes kaffe, og alle er velkommen. Første gåtur i 2019 blir til Marsøra onsdag den 2. januar fra klokken 10:00.

– Vi begynner forsiktig etter jul, sier Reidar Lundestad i Brurskanken turlag.

 

Alstahaug

Romjulsparty: Brothers er klare for Sandnessjøen 28. desember. Gutta har et spesielt forhold til Sandnessjøen, og sammen med bandet gleder de seg stort til å lage kjempestemning på Gammelkino’n 4. juledag. Sang, rap og musikk på romjulsparty fra kl. 21:00 på Gammelkino'n.

Dønna

Juletrefest: I dag torsdag 3. juledag er det juletrefest i gymsalen fra kl. 16:00. Alle som kommer tar med matfat. Kaffe, te og saft. Loddsalg og overraskelse fra nissen. Arrangører er foreldreforeninga i Dønna barnehage.

Barnejuletrefest: UL Solkverv inviterer til barnejuletrefest fredag 4. juledag kl. 16:00. Alle tar med et lite matfat, så lager komiteen kakao og kaffe. Langbord, gang rundt juletreet og kanskje kommer nissen.

Grane

Fest i Svenningdal: Det er julefest på Folkets Hus i Svenningdal 5. juledag (lørdag). Gjestene oppfordres til å ta med matfat. Vefsningan spiller til dans. Arrangør er Svenningdal gammeldansklubb.

Leirfjord

Romjulsquiz: UIL Trygg arrangerer romjulsquiz på ungdomshuset på Sundøya fredag kl. 21.00. Det blir premiering og enkel matservering.

Musikk: Lørdag 5. juledag fra kl. 21:00 spiller RBK-trioen gjenkjennbare låter hos Cafe Napoli på Leland.