Gå til sidens hovedinnhold

"Det er ikke bare redaktør Ulriksen som ser på og har gjennomskuet spillet fra Vefsn"

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Berits kommentar til Rana Blad

Siden kommentarfeltet på Berit Hundålas leserinnlegg ble stengt, så vil jeg legge igjen mine kommentarer i eget innlegg.

Det er kanskje på tide at Berit får en bedre tone med Alstahaug og Rana. Hvis hun tror at det som presumtivt er et kjærlighetsforhold mellom henne og Peter, etterfølges av god tone med Alstahaug så tar hun feil. Vi er lei av forstyrrelsen fra Vefsn om det som gjelder vedtaket rundt sykehuset i Sandnessjøen.

Det foreligger ingen avtale eller forpliktelser i vedtaket med Vefsn.

I vedtaket står det Sandnessjøen og omegn, ikke Mosjøen og omegn, eller Leland og omegn.

Sykehuset blir lokalisert i Sandnessjøen. For de som er fra Mosjøen og søker stillinger på dette sykehuset, så vil de få kortere vei til jobben med å flytte til Alstahaug. Velkommen skal dere være. Det tar seg ikke ut at dere bruker dette argumentet for å prøve å flytte sykehuset nærmere Mosjøen.

Det er ikke bare redaktør Ulriksen som ser på og har gjennomskuet spillet fra Vefsn. Det blir brukt som underholdning for hele Helgeland.

Håper at jeg kan lese om status for tildelingen til Vefsn neste gang Berit uttaler seg i avisen. Til orientering så er det vedtatt at Mosjøen skal få sitt spesialmedisinske senter, som med litt kreativitet fort kan bli et DMS.