↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

75 18 13 90

Besøksadresse

Vegsetvegen 1
8683 TROFORS
  1. Beskrivelse

Trixie restaurant er det beste stedet en kan befinne seg for å smake de herlige rettene tilhørende det rike Ottomansk kjøkkenet og pizza.

Trixie Restaurant forvandler Ottoman matretter til uunnværlige smaksopplevelser ved å tilby de aller beste rettene i hele landet. Vi oppfyller vår aller viktigste plikt ved å tilby rike menyer med retter som har en uforglemmelig smak, kunstferdig utformet og tilberedt av ekspert kokkene våre. Vi er en restaurant som har satt en lang rekke mål innen matsektoren takket være vår årelange erfaring.

Vår bedrift i Lom tilbyr tjenester til de av våre borgere som savner Ottomansk matretter. Vi arbeider for å få deg til å føle deg hjemme ved å sikre at du blir oppvartet på den beste måten og får servert de aller lekreste matrettene.

Vi er stolte over å være en Ottomansk restaurant som har en av de rikeste menyene og de herligste kebabene, pizzaene, pitabrødene, hjemmelagde rettene, barnemenyene og dessertene. Vi setter vår ære i å utvikle vårt arbeid og verdien vi gir til kundene våre slik at restauranten du trer inn i er av ypperste kvalitet.