↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

75 11 55 55

Besøksadresse

Industrivegen 2
8657 MOSJØEN
  1. Beskrivelse

Nygård Trevarefabrikk AS
Gode materialer, solid håndverk og dyktige mennesker må til for å lage et Nygårdkjøkken. I over 70 år har vi levert det vi stolt kaller kjøkken inspirasjon. Fordi vi er så trygg på kvaliteten i det vi produserer, leveres Nygårdkjøkken med 20 års garanti. Det er også godt for deg å vite at vi er et norsk selskap med norskproduserte kjøkkeninnredninger i Mosjøen.

Vi har alltid vært opptatt av service, kvalitet og innovative løsninger. Én av de som satte disse verdiene høyest, var Jens Julius Nygård én pioner i nordnorsk næringsliv. Bildet er tatt i 1981. 

I generasjoner har vi perfeksjonert kjøkkenproduksjonen til å bli mest mulig effektiv og fleksibel. Enten du vil kjøpe kjøkken, bad eller garderobe, kan vi produsere på mål til deg. Våre eksperter gir deg hjelp til å skape et hjem som gir deg inspirasjon til utsøkte måltid, sosialt samvær og gode samtaler i mange år.

Slik lager vi håndverkskjøkken
For å skape et unikt, funksjonelt og vakkert kjøkken, gjør vi det aller meste på fabrikken vår i Mosjøen. Her starter designprosessen, som utføres i tett dialog med deg som kunde. Deretter går tegningene til produksjon. Både fronter, glass og skrog kappes og monteres her. I tillegg lakkeres og males de ulike komponentene. Når alt av knotter, dempere, vasker, heltreskuffer og annet er klargjort, leverer vi kjøkkenet ferdig til montering. Alle skap er ferdig sammensatt og hver enkelt seksjon er nummerert i samsvar med plantegning. Dette gjør monteringen av kjøkkenet rask og enkel når du mottar det etter 46 uker.

Da er det bare å gjøre klart for de første gjestene.