↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

909 66 204

Besøksadresse

Ner-Svenningdalsvegen 2
8680 TROFORS
  1. Beskrivelse

Velkommen til Vimax-Helgeland

76557_unnamed_5f6d965cea019.png

Ole Johnny Male
Vimax Helgeland tlf. 90 96 62 04
Ole Johnny Male er forhandler for Vimax sprosser på Helgelandskysten. Han driver Vimax Helgeland og har eget sprosseverksted på Trofors. Ta kontakt om du ønsker Vimax sprosser på vinduene dine, nye vinduslister eller skodder. 

Vimax AS har bygget et forhandlernettverk etter franchiseprinsippet der hver forhandler er selvstendig. Våre forhandlere opererer hovedsakelig i sitt nærmiljø, noe som sikrer nærhet til deg som kunde. Vimax AS har sitt hovedkontor rett innenfor Hustadvika, mellom Molde og Kristiansund.

Vi har KUNDEN I FOKUS.
Vi vil være BEST PÅ SERVICE! Vårt hovedprodukt er vedlikeholdsfrie sprosserammer av høy kvalitet. Vi har utviklet våre egne profiler og metode for å sette rammene sammen. Alle våre forhandlere selger og produserer sprossene selv. Du handler altså direkte fra produsenten!
Vi har gjort produksjonen enklere og flyttet den nærmere deg. Dette betyr ingen transport og ingen transportskader eller forsinkelser. Hver forhandler følger hele prosessen fra salg, måltaking, produksjon til montering av sprosserammene, noe som sikrer kvalitet og oppfølging i alle ledd.
Begynner vinduslistene dine å bli dårlige, så kan vi hjelpe deg med vedlikeholdsfrie glasslister i samme farge som sprossene våre.