↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

75 11 36 80

Besøksadresse

Strandgata 12-16 - 2- etg
8656 MOSJØEN
  1. Beskrivelse

Din lokale regnskapsfører i Mosjøen

Accountor Mosjøen

På vakre Helgeland i nord finner du Accountor både i Mosjøen og i Sandnessjøen.

På de to avdelingene jobber det til sammen 29 ansatte, som med god kompetanse er klare til å hjelpe både små og store kunder. 

Accountor Helgeland jobber som en enhet på tvers av lokasjon, og har kunder i alle type bransjer fra et variert næringsliv, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Ta en prat med oss, vi hjelper deg med å finne regnskapsløsningen som passer best til din bedrift.

 

Tlf nr sentralbord Sandnessjøen 75 07 60 60

Tlf nr sentralbord Mosjøen 75 11 36 80

 

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. Lokal tilhørighet og tilgjengelighet er viktig for oss, og hos Accountor på Helgeland får du problemfrie og sikre løsninger for fremtiden.

 

Kombinasjonen av svært dyktige regnskapsfolk med lokal ekspertise og høy effektivitet, med klart definerte kommunikasjonslinjer, gjør det lettere for oss å alltid levere det vi skal, i tide. Det gjør det også lettere for våre kunder å holde oss ansvarlige om vi ikke klarer å gjøre som vi har lovet. Det er den perfekte muligheten til å vinne tillit og respekt fra våre kunder.

 

Det er derfor vi er både dedikerte og forpliktet til levere som lovet, hver eneste gang.

 

Daglig leder for Accountor Helgeland er Mariann Nilsskog