↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

TjenesteTorget vil hjelpe deg med å ta smarte valg når det gjelder privatøkonomien din. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. 

 

Tjenestene vi kan hjelpe deg med er blant annet:

 

Boligalarm

Å oppleve brann eller innbrudd er en forferdelig opplevelse for de fleste. En boligalarm kan være med på å hindre innbruddsforsøk, men også å være med på å varsle tidsnok om vannlekkasje eller brann. Slik at skadeomfanget ikke blir like stort.

Det finnes en rekke boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet vannalarm og brannalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da kan du få pris på boligalarm fra flere leverandører av alarm, og bedømme hva som passer best.

 

Hjemmelader elbil

Har du skaffet deg elbil og trenger en hjemmelader? Du kan motta tilbud på elbil-lader fra flere leverandører, både med og uten montering.

Med en hjemmelader til elbil lader du raskt og sikkert hjemme. Faktisk rundt tre ganger raskere enn vanlig stikkontakt. Noe som gjør det lettere å bruke bilen spontant.

 

Varmepumpe

Det finnes flere varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du ønsker hjemme, men det vanligste er luft-til-luft.

En varmepumpe kan gi tre ganger så mye varme per krone du bruker til strøm. Ikke bare er det mer effektiv oppvarming, men det gir deg en jevn innetemperatur. Slik at du slipper å bekymre deg over å fyre om morgenen, eller når du kommer hjem fra jobb.

I tillegg kan du bruke den til avkjøling når det er varmt ute. Dermed har du behagelig innetemperatur hele året. Med andre ord, en investering for hele året.

Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge, som tilbyr ulike modeller. Når du får skreddersydde tilbud fra flere samtidig, er det lettere å finne frem i markedet.

Da sparer du forhåpentligvis både tid og penger. 

Har du en varmepumpe bør du gjennomføre en varmepumpeservice så ofte det er anbefalt. Da fungerer den som den skal, og varer lenger. Slik får du mest ut av investeringen din.

 

Advokat

Med vårt skjema for advokathjelp kan du beskrive hva din sak handler om, og få tilbud fra flere dyktige advokater i ditt område. Da kan du være trygg på at du vil få hjelpen du trenger.

En advokat kan hjelpe deg på flere områder. Ikke bare om du havner i en rettslig tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå konflikt. For eksempel ved å være med for å utforme avtaler før de inngås. Slik som en kjøpsavtale.

Advokaters saksområder er det mange av, og det kan dreie seg om for eksempel skatterett, familiegjenforening eller familierett. Finn noen som passer til deg og din sak.

 

Forsikring

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Forsikringer er med andre ord sentralt i de fleste sin hverdag, og særlig da bilforsikring.

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også til vanns. Altså en båtforsikring.

Enten du leier eller eier, er det lurt å ha en innboforsikring til gjenstandene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

Være seg korte eller lange turer, kan det være lurt å ha en reiseforsikring. For eksempel om noen stikker av med ryggsekken din med datamaskinen mens du er på restaurant.

Er du huseier kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle brenne.

Med en god katteforsikring slipper du store uforutsette kostnader med familiens hårete venn.

For bedrifter kan det også være lurt å forsikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan sørge for økonomisk trygghet om noe slikt skulle skje.

Skjemaet vårt inneholder mange ulike forsikringstyper som du kan trenge. Dessuten gir flere selskaper rabatt om du samler forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere kjente forsikringsselskaper som tar kontakt med deg.

 

Lån

Lån har de fleste av oss i en eller annen form i løpet av livet. Enten det er lån til bolig, bil, motorsykkel, hytte eller noe helt annet. Vi vil prøve å hjelpe deg med å finne lånet som passer deg best.

Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

Trenger du å refinansiere forbrukslån, kan du få tilbud om forbrukslån fra flere banker samtidig og finne den med best renter og vilkår. Det er en god måte å få ned månedskostnader, slik at du kan betale ned gjelden raskere.

 

Bredbånd

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten i hjemmet sitt. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. 

Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd med god hastighet.

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd du kan ta med deg, for eksempel om du jobber mye på farten.

 

Strøm

Når det gjelder strøm er det mest avgjørende hvem som tilbyr den beste strømprisen. Du må også ta stilling til om du ønsker spotpris, fastpris eller variabel pris. Det er gjerne slik at spotpris er det som lønner seg i det lange løp.

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos andre leverandører. Å bytte er enklere enn man skulle anta.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? En bolig er for de fleste den største investeringen man gjør. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

Hos oss kan du få tilbud fra flere meglere, slik at du kan sammenligne meglere og finne den beste for deg.

Fyll inn hvor i landet du skal selge bolig, for vi har eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som er godt kjent i området ditt.

Selskapene du får tilbud fra, er flere av landets beste eiendomsmeglerfirma. Med mye erfaring og gode fagfolk, kan du være trygg på at boligsalget går som det skal.

Hva ble boligen solgt for? En eiendomsmegler kan også hjelpe deg med en verdivurdering, eller en e-takst. Det kan være nyttig om du for eksempel skal refinansiere boliglån.

 

Mobilabonnement

Har du nok data i ditt mobilabonnement? Det er viktig å finne en avtale som passer for deg og dine behov.

Kanskje bruker du knapt data. Eller ender du alltid opp med dyre datapakker for å fylle på? Prøv å finne et abonnement som er skreddersydd ditt bruksmønster.

 

Blogg om privatøkonomi

Sjekk tips og nyttig info på vår blogg for en enklere hverdag. I tillegg har vi våre søstersider som du kan ha nytte av.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66770100

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter.