↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

75 17 19 44

Besøksadresse

Strandgata 36
8656 MOSJØEN
  1. Beskrivelse

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Norsk Flid Husfliden i Mosjøen er eksperter på garn og søm, på norsk design og på én bunad: Nordlandsbunaden. Her i distriktet er det faktisk bare en å velge i. Men den er jo til gjengjeld kåret til Norges fineste bunad flere år på rad da! Som alle butikker i Norsk Husfliden, kan butikken i Mosjøen levere så å si samtlige av Norges mer enn hundre bunader. Men det er bare Nordlandsbunaden som sys her på systua i Mosjøen, og de 3 sydamene legger all sin sjel og ære i arbeidet med bunaden sin.

Norsk Flid Husfliden i Mosjøen ble startet i 1976 av Vefsn Husflidslag, og bygger på de grunnleggende verdiene i Husflidslaget er nærhet til røttene og til naturen, glede over skaperevne og glede over mangfoldet. Kom innom for flott norsk design og lokale historier!