Med roen i behold for Nesna

Av
DEL

LeserbrevDet finnes vanligvis liv her på berget også etter vinder i fra Høyre, men la oss nå for all del pass på å få snudd den fordømrade vindretninga før oss alle som ikke bor i en by fyk utfor skrenten. La oss få bukt med det overordnede sentraliseringsjaget som har kveletak på distriktene og på den måten få stoppet nedlegginga av Nesna!

La oss i den prosessen være enige om en veldig viktig ting. Å stoppe en nedlegging gjøres ikke ved å gjøre seg til kriminell og true folk på livet. Det eneste rektor Hanne Solheim Hansen ved Nord universitet fortjener i form av personlige konsekvenser av sitt profesjonelle lederskap av Nord universitet, er å måtte finne seg en annen jobb. Så enkelt er det.

Til alle som er mot nedleggingen av studiestedene Nesna og Sandnessjøen, til alle som er mot reduseringen av offentlige ansatte i distriktene, til dem som er mot raseringa av Andøya. Det viktigste våpenet mot utviklingen brukes den 9. September. Istedenfor å ty til steinaldermetoder, slå heller et slag for sivilisasjonen:

Bruk stemmeretten din!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags