«Jeg tror det er viktig at vi drar ut for å treffe innbyggerne i kommunen vår»

Av
DEL

LeserbrevGodt valg 2019!

Ap i Hattfjelldal har tatt initiativ til folkemøter rundt om i kommunen der alle partiene får presentere sine valgprogrammer. Dette synes jeg er en fin ting å gjøre sammen før valget. Jeg tror det er viktig at vi drar ut for å treffe innbyggerne i kommunen vår. Mange av oss brenner for de samme sakene og alle vil det beste for kommunen vår, men vi har kanskje forskjellige tanker om hvordan vi skal nå målene. Det blir pratet om hvor viktig det er å ha et «moderparti» i ryggen. Det har jo ikke Hattfjelldal Bygdeliste, men jeg vil skryte litt av innsatsen vår denne perioden som snart er over. Vi har faktisk måttet gjøre alt selv, helt fra bunnen av. Og når vi ser tilbake så har det ikke skortet på engasjement. Vi håper å få til videooverføring av både formannskapsmøter og PRU møter i neste periode, i tillegg til kommunestyremøtene.

Nå bretter vi opp ermene for en ny periode med fokus på likeverd og likebehandling. Pga at Bygdelista ikke har noe moderparti i ryggen, har vi kanskje det mest konkrete valgprogrammet slik jeg ser det. Det som kanskje skremmer meg mest er at Hattfjelldal kommune sliter med fraflytting og det må vi finne årsaken til, og gjøre noe med. Har vi et ledelsesproblem?

Vi må også prioritere opplæring av de folkevalgte slik at de forstår sitt ansvar – vi er jo kommunens øverste ledelse og det forplikter!

Til slutt vil jeg bare oppfordre alle til å bruke stemmeretten sin! Og ta gjerne direkte kontakt med oss om det er noe dere lurer på!

Hattfjelldal Bygdeliste

v / Tone Waaler

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags