«Gratis skolemat og SFO åpen hele året»

Av
DEL

LeserbrevLeirfjord Senterparti vil være en garantist for gratis skolemat og skolefritidsordning hele året.

Å legge til rette for at våre barn skal ha de aller beste forutsetninger for læring i skolen er noe av det viktigste vi kan gjøre for dem.

Ved å sørge for at alle skolebarn starter dagen med et godt og sunt måltid bidrar vi til at de alltid er best mulig rustet til å gjennomføre skoledagen. Samtidig kan en samling rundt måltidet gi grunnlag for en roligere fortsettelse på dagen. Mat gir energi og i tillegg bidrar samlingen rundt måltidet til at de gjør noe felles som samler dem, noe som både kan utvikle fellesskapet og gi grunnlag for en tryggere hverdag.

Å holde åpen SFO hele året er ikke bare snakk om å hjelpe foreldre til å kunne planlegge ferie sammen. Den samme ferien, enten man reiser bort eller blir hjemme, er spesielt viktig for barna. Dette er kanskje den lengste perioden de er sammen med sine foreldre i løpet av året. Dette er det viktigste argumentet for åpen SFO hele året, at barn og foreldre kan ha et fellesskap som kan være vanskelig å få til i en hektisk hverdag resten av året.

I tillegg vil vi arbeide for at SFO skal utvikles gjennom en god plan for virksomheten, hvor det legges vekt på å etablere meningsfulle aktiviteter og anskaffe relevant utstyr til slike aktiviteter. I slike aktiviteter vil for eksempel diverse kulturtilbud kunne være en del av innholdet.

Ønsker du gratis skolemat og åpen SFO hele året, stemmer du Senterpartiet.

Trine Fagervik
Ordførerkandidat, Leirfjord Senterparti

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags