Berith Pauline: «Kjære vene. Skal en slutte å høre på viktige aktuellsprogram av den grunn at det spilles musikk som ungdommen liker?»

Av
DEL

LeserbrevI et nyhetsprogram i P2 gikk diskusjonen om dette med at musikken som spilles i musikkprogrammene i radio ikke er slik musikken i den eller den musikksjanger bør være. Dette gjaldt musikkprogrammene i radio.
Og det er jo greit å klage på for dem som er spesielt musikkinteressert og kanskje har «greie» på musikk. Jeg har ikke så mye greie på musikk, men jeg hører da at countrymusikken er ikke hva den var. Countrymusikken som spilles i radio er blitt «poppet» opp, det er blitt «bråkmusikk».


Men de fleste som hører radio hører jo på faste program hvor en skulle tru at nyheter og diskusjoner om det som skjer er det viktigste, så er programmene «krydret» med musikk, og det er denne musikken «vi» faste gamle lytterne er så forarget over.
Kringkastingssjefen mener at der er nok av spesielle radioprogram for musikk, der kan vi høre musikken vi liker, mener han.
Kjære vene. Skal en slutte å høre på viktige aktuellsprogram av den grunn at det spilles musikk som ungdommen liker, og at musikken er der for å tiltrekkes ungdommen?


Glem det. Ungdommen kommer ikke, i stedet blir mange av de faste lytterne borte. Lyttere som gjerne kunne tenke seg høre nyhet/aktuellsprogram UTEN musikken som følge. Norgesglasset, Her og Nå, ja til og med Nitimen er full av skranglemusikk. Distriktssendingene like så.


Vet ikke hvorfor det er slik, men kanskje NRK har betalt av plateselskapene for å spille de her skranglelåtene.
Det blir vel å kutte ut radiolyttinga sjøl om en er aldri så interessert i nyheter. Innskrenke seg til Dagsnytt Atten, Verdibørsen og Ekko. Gode program uten «den gode P1 musikken» som det annonseres som.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags